Nestao Milan Đorđević (41) iz Niša! Podignuti dronovi, u potragu se uključio pas tragač, evo gde je poslednji put viđen

11.06.2024

17:13

0

Mole sve koji saznaju bilo šta o Milanu da im jave na broj telefona 069-11-31-979 (Maja – ujna) ili na 064-44-55-287 (Marica – majka)

Nestao Milan Đorđević (41) iz Niša! Podignuti dronovi, u potragu se uključio pas tragač, evo gde je poslednji put viđen
Nestao Milan Đorđević iz Niša - Copyright Preentskrin/Facebook

Milan Đorđević (41) iz Niša nestao je sinoć na izletištu Bojanine vode u blizini ovog grada. Poslednji put viđen je oko 18.30 sati kod Planinarskog doma, gde je parkirao automobil marke “škoda”. Na sebi je imao belu košulju sa plavim štraftama, teget pantalone i braon cipele.

Ljudi iz njegovog okruženja kažu da su komšije, majka, žena i decu su u šoku i mole sve koji saznaju bilo šta o Milanu da im jave na broj telefona 069-11-31-979 (Maja – ujna) ili na 064-44-55-287 (Marica – majka).

Nestanak Milana Đorđevića prijavljen je i niškoj policiji, koja je to potvrdila za JuGmediu i dodala da se za njim intenzivno traga.

Za četrdesetogodišnjakom tragaju od sinoć njegovi prijatelji i rođaci, policajci i pripadnici Gorske službe spasavanja, uz pomoć pasa tragača i dronova.

Na parkingu na izletištu nalazi se "škoda" nestalog muškarca, bez tragova obijanja ili udesa.

Bojanine vode udaljene su od Niša 25 kilometara i na tom mestu ima izletnika i planinara tokom čitave godine, pošto sa izletišta kreću usponi na Trem, najviši vrh Suve planine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike