Milan iz Ciriha nestao je pre pet dana u Beogradu: "Na telefon se javila neka Sara"

16.06.2024

21:32

0

"Ujutru stižemo u Beograd. Njegova majka, odnosno moja sestra iz Ciriha i ja iz Beča. Niko ništa ne javlja", kaže tetka Milana Barbulovića

Milan iz Ciriha nestao je pre pet dana u Beogradu: "Na telefon se javila neka Sara"
Milan Barbulović - Copyright Društvene mreže

"Ništa, ama baš ništa novo ne znamo", reči su tetke Milana Barbulovića (36) iz Ciriha koji je nestao u utorak, 11. juna, u Beogradu na Vračaru. Nestanak Milana prijavio je njegov otac u Negotinu, a poslednji kontakt sa njim imala je njegova majka u ponedeljak, 10. juna.

Milanova tetka ispričala je da je on u Srbiju došao krajem maja, te da je, čim je sleteo na aerodrom, uzeo rentakar. Kako je rekla, on je spominjao obilazak Negotina, manastira Tumane i Rtnja.

- Na kraju je otišao u Beograd gde je iznajmio stan na Vračaru na mesec dana - rekla je Milanova tetka.

Ni danas, međutim, nakon pet dana od prijave nestanka, od Milana nema ni traga ni glasa.

- Nažalost, nemamo nove informacije. Ujutru stižemo u Beograd. Njegova majka, odnosno moja sestra iz Ciriha i ja iz Beča. Niko ništa ne javlja. Ništa ne znamo. Velika bol nas je stigla - kaže ona.

Milanova tetka je ranije ispričala zda je Milan poslednji put, onlajn na mrežama bio u sredu oko 16.30 sati, a da su i čak nakon toga pokušavali da stupe u kontakt s njim. Međutim, bezuspešno.

- U par navrata svi smo pokušali na ciriški broj da ga zovemo. Taj broj je bio dostupan do juče, a juče je počela da se javlja sekretarica. U dva, tri navrata se čak javila i neka Sara na taj telefon, koja je rekla da je moguće da je došlo do "kombinacije u vezi" i da ona navodno pokušava da nađe sestru u Cirihu - objasnila je tetka nestalog muškarca.

Ona je dodala da je cela porodica van sebe zbog cele situacije, kao i da je Milanov telefon poslednji put lociran u nekom restoranu u Velikom Gradištu.

Sagovornica je za Blic napomenula i da je Milanov račun blokiran, jer se plaše da neko drugi raspolaže njegovim novcem, ali i telefonom i laptopom koji je poneo sa sobom u Srbiju.

Porodica i prijatelji mole sve da, ako ga vide, to jave najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 069 426 2195.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike