"Tukao sam je varjačom i šrafcigerom": Ubica Sonje sa Voždovca opisao kako ju je kažnjavao

23.06.2024

22:25

0

Nemanja Š. (41) ispričao je i da ga je Sonja Radoš (50) izdržavala, jer on nije hteo da radi

"Tukao sam je varjačom i šrafcigerom": Ubica Sonje sa Voždovca opisao kako ju je kažnjavao
Sonja Radoš - Copyright Printscreen

Nemanja Š. (41), koji je uhapšen u petak zbog sumnje da je u Beogradu u stanu nasmrt pretukao svoju nevenčanu suprugu Sonju Radoš (50), saslušan je u Višem tužilaštvu u Beogradu i on je tom prilikom, kako se nezvanično saznaje, ispričao da se često svađao sa ženom i da ju je kažnjavao varjačom i šrafcigerom.

- Nije hteo da se izjasni da li je kriv za ubistvo, ali je ispričao da ga je Sonja izdržavala, jer on nije hteo da radi. Priznao je da su se ponekada svađali, kao i da ju je tukao varjačom i šrafcigerom. Istakao je da je Sonja imala probleme sa pritiskom, ali da nije redovno pila lekove - saznaje Informer.

Do porodične tragedije došlo je oko 21 čas u stanu zgrade u Ulici Borivoja Stevanovića na beogradskom Voždovcu.

Kako je ispričao izvor iz istrage Nemanja Š. je pozvao policiju i rekao da se posvađao sa nevenčanom suprugom nakon čega je ona preminula.

- Kada je patrola došla na Voždovac i ušla u stan, na podu je zatekla telo žena, a na nogama su bili vidljivi jezivi podlivi. Policajci su pitali Nemanju šta se dogodilo, a on je priznao da je tukao Sonju. Ubrzo su došli i forenzičari, koji su pregledali telo i ustanovili da bi povrede koje su primećene na telu mogle da budu uzrok smrti žene. Telo je preneto na obdukciju koja bi trebala da utvrdi tačan razlog smrti - rekao je sagovornik iz istrage.

Ubrzo nakon toga policija je saopštila da je Nemanja Š. uhapšen zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu. Nakon toga, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio mu je jednomesečni pritvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike