Majka četvoro dece poginula u Majuru kod Šapca: Vraćala se iz nadnice, spremala ćerku za maturu!

17.06.2024

10:21

0

Jelenu G. (45) pokosio je motor na kom su bila dvojica maloletnika

Majka četvoro dece poginula u Majuru kod Šapca: Vraćala se iz nadnice, spremala ćerku za maturu!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Majka četvoro dece Jelena G. (45) poginula je u Majuru kod Šapca kada je na nju naleteo motor na kom su bila dvojica maloletnika. Vozoč motocikla je zadobio teške telesne povrede dok je suvozač prošao sa lakšim povredama.

Nesreća se dogodila u subotu oko 17 sati kod restorana "Čardak” u Ulici vojvode Putnika.

Neposredno pre tragedije, Jelena se vraćala iz nadnice, a u selo su je kobnog popodneva dovezle kolege.

- Taj ceo dan provela je u malinjaku. Kolege su je na kraju smene dovezle do njenog sela Majur. Ona je izašla iz auta i krenula da obilazi vozilo koje je bilo parkirano ispred. Obišla ga je s unutrašnje strane i krenula da prelazi ulicu. Ne znamo da li je dobro videla i uverila se da može da pređe ulicu, ali je iskoračila nekoliko metara na ulicu - rekla je za Alo meštanka Majura, i dodala:

- Tada je naišao dečko na motoru i direktno je udario. S njim je bilo još jedno mlađe dete. Oni su pali s motocikla, a Jelena je odletela nekoliko metara. Prolaznici su pozvali Hitnu pomoć, koja je zbrinula i nju i dečake - naglasila je sagovornica.

Profimedia
Ilustracija

Nesrećna žena preminula je u kolima Hitne pomoći na putu do Urgentnog centra šabačke bolnice.

Maloletni vozač motocikla je u istoj zdravstvenoj ustanovi zbrinut sa teškim povredama, a njegov mlađi suvozač ima lake povrede.

Jelena G. je iza sebe ostavila četvoro dece, a da tragedija bude još veća, jedno od njih je tog dana trebalo da slavi maturu.

- Čuli smo da je njena ćerka te večeri trebalo da slavi maturu, ne znamo da li malu ili veliku. Samo znamo da se u trenutku tragedije pripremala za svoje veliko veče, a onda su joj javili da je ostala bez majke. Umesto da se raduje kraju škole s drugarima, ona će sad da sahranjuje mamu. Zamislite koliki je to bol za jednu devojčicu. Bog neka joj pomogne - istakla je prijateljica porodice, gutajući suze.

Meštani naselja Majur su veoma potreseni tragedijom koja je zadesila njihovo mesto, a za poginulu ženu imaju samo reči hvale.

- Kako je to divna i vredna ženica bila. Radila je od jutra do mraka. Ništa joj nije bilo teško. Razmišljala je samo o tome kako da prehrani svoju dečicu i da im sve obezbedi - objasnila je meštanka sela.

Kako kažu Jelenine komšije, vozača motocikla niko ne poznaje.

- Tog dečaka nikada nismo videli i ne znamo ništa o njemu. Verovatno je došao iz nekog susednog mesta da se provoza kod nas, ali ko još seda na motor da bi vozio 50 km na sat. Verovatno je dao gas, misleći da niko neće prelaziti ulicu, i eto tragedije - zaključio je jedan meštanin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Alo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike