Brat Rade Manojlović pokazao ženu! Za njihov brak je Aleksandra Mladenović toliko navijala, da su je uzeli i za kumu (FOTO)

26.06.2024

00:20

0

Ime joj je Jelena i prava je lepotica

Brat Rade Manojlović pokazao ženu! Za njihov brak je Aleksandra Mladenović toliko navijala, da su je uzeli i za kumu (FOTO)
Nenad Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Nenad Manojlović Neša, javnosti poznat i kao polubrat Rade Manojlović, iako retko kad govori o svojoj privatnosti - napravio je izuzetak pa i pokazao ženu koja je „ukrala njegovo srce".

Sa lepom Jelenom je već godinama u braku, a kako je, prema njegovim rečima, Aleksandra Mladenović odigrala važnu ulogu vezanu za tu njihovu zajednicu, ona im je i kumovala.

Mladenovićeva je, štaviše, bila među prvima koji su saznali da Jelena i Nenad „staju na ludi kamen".

– Kada smo saznali da ćemo postati roditelji, pozvao sam Aleksandru i ona je toliko vrištala, da mi je probila bubnu opnu. Taj zvuk iskrene radosti nas je ganuo i, tada je moja supruga rekla: „Ova devojka će biti moja kuma". Namerno ili slučajno, Aleksandra je odigrala jako bitnu ulogu u „zapršci mog braka“ i mom usmerenju prema mojoj sadašnjoj supruzi. Ona je stalno potencirala kako mi je vreme da se oženim i pravim porodicu i zato je upravo ona bila jedna od prvih osoba sa kojima sam želeo da podelim velike vesti – kazao je za „Grand" Manojlović koji se 2018. zavetovao na večnu ljubav svojoj izabranici; otad, s druge strane, ona je postala plavuša, a zajedničkim momentima na društvenim mrežama svakako privuku ogromnu pažnju javnosti.

 

 

Kruna njihove ljubavi je devojčica Anja, a Neša iz prvog braka, pišu dalje pomenuti mediji, ima i jednog sina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike