Ona ima 42 i zaljubila se u prijatelja svog sina od 24: Posle tri godine su se venčali i sad je on očuh njeno četvoro dece (VIDEO)

09.03.2023

22:21

0

Autor: Z. A.

Ljubav je slepa, njih nije briga, a svet ih osuđuje

Ona ima 42 i zaljubila se u prijatelja svog sina od 24: Posle tri godine su se venčali i sad je on očuh njeno četvoro dece (VIDEO)
Copyright Printscreen: TikTok/josueandtanya

Mamu četvoro dece kritikuju jer se zaljubila u prijatelja svog sina tinejdžera. Tanja i Hosve počeli su da se zabavljaju pre tri godine - kada je ona imala 39, a on 21 godinu.


Upoznali su se 2018. kada je odvezla svoja dva sina do njegove kuće da igraju video-igrice.

Par se venčao prošlog ljeta uprkos tome što su im drugi pretili da će pozvati socijalnu službu zbog njihove veze. Zaljubljeni golupčići redovno na društvenim mrežama dele video-zapise na kojima zajedno flertuju, maze se i plešu.

- Hosve je odrasla osoba koja ima pravo pristanka i bio je takav kad smo se prvi put sreli - poručila je kritičarima.

Drugi su tvrdili da 24-godišnji Hosve iskorišćava Tanju za „krov nad glavom“, da bi njen najstariji sin mogao umreti od stida, kao i da mu je ona „sugar mama“.

@josueandtanya The truth is you’re the most beautiful person inside and out and i can’t express enough how blessed i am to have you in our lives. I love you @nomercygotitmusic ♬ original sound - Tay Bass

- Njihovo mišljenje ne utiče na nas. Bićemo zajedno hteli oni to ili ne - kaže Tanja. Priznala je da je neobična veza između njih dvoje možda učinila da se njena deca u početku osećaju „drugačije“, ali je rekla da se sada ponovno povezuju s Hosveom.

Tanja je objasnila da je njen dragi njenim sinovima bio više veliki brat nego bilo što drugo. Hosve sanja o tome da bude uspešan muzičar kako bi njihovoj obitelji mogao omogućiti zdrav i bogat život.

- Volim biti očuh. U početku je bilo neprijatno, ali sada je lako. Oni su zauvek moji - rekao je Hosve.

Par živi zajedno u Ohiju u SAD s Tanjino četvoro dece i zarađuju putem njegovog posla u fabrici, dostavljajući hranu i stvarajući sadržaj na društvenim mrežama.

Tanja je navikla da mnogi misle da je Hosve njen sin, ali je pratiocima rekla da su samo ljubomorni na to koliko je ona u stvari zaljubljena.

Štaviše, mama je takođe navikla da mlađe devojke pokazuju interesovanje za njenog muškarca - toliko da on to koristi u svoju korist. Tanja redovno šalje Hosve po kafu, da koketira s konobaricama kako bi dobio besplatnu kafu, prenosi The Sun.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike