Suri Kruz pokazala jedinstven modni stil nalik maminom: Tom propustio njen 18. rođendan, ali je zato partijao na Viktorijinom

25.04.2024

12:02

0

Autor: K. O.

Ona želi da studira modu

Suri Kruz pokazala jedinstven modni stil nalik maminom: Tom propustio njen 18. rođendan, ali je zato partijao na Viktorijinom
Suri Kruz - Copyright Profimedia

Ćerka slavnih glumaca Toma Kruza i Kejti Holms pre nekoliko dana (18. aprila) napunila je 18 godina. Suri Kruz godinama unazad nije u kontaktu sa svojim ocem, a sada je već stasala u pravu lepoticu.

Ono što je dodatno upadljivo je to što njen stil značajno podseća na stil njene majke Kejti. Njena majka odavno je proglašena za kraljicu ležernih kombinacija, a izgleda da je i njena naslednica na dobrom putu da to i sama postane.

Naime, Suri je prošetala ulicama Njujorka i još jednom predstavila svoj jedinstveni stil.  

Za ležerni dnevni izlazak Suri je obukla lepršavi žutosmeđi džemper u kombinaciji s kožnim kaišem i slojevitu belu suknju.

U ovoj kombinaciji posebno su se isticale kožne, braon kratke čizme koje su čitavom stajlingu dale boho prizvuk.

Profimedia
 

Koračala je ulicama u pohabanim kaubojskim čizmama dok je grickala čips iz kesice, u drugoj ruci držeći flašu vode.

A s obzirom na to da je Tom odavno odsutan iz njenog života propustio je i njen 18 rođendan.

On je trenutno u Londonu gde snima svoju osmu "Nemoguću misiju".

Ipak, tamo stiže i da se provodi. Iako je propustio ćerkin rođendan, on je sa Bekamovima celu noć slavio Viktorijin 50. rođendan.

Tom je otuđen od svog najmlađeg deteta od 2013. godine, godinu dana nakon što su se on i njena majka Kejti Holms razveli.

Profimedia
 

Surin 18. rođendan takođe označava kraj Tomovog plaćanja 400.000 dolara godišnje alimentacije Kejti u skladu sa njihovim sporazumom o razvodu, piše People.

Poslednja fotografija glumca sa svojom ćerkom bila je na putovanju u Diznilend 2012. godine, baš kada je okončan njegov razvod od Kejti.

U vreme njihovog razlaza, objavljeno je da je Kejti odlučila da prekine brak zbog straha od podizanja svoje ćerke kao sajentologa - religije kojoj je Tom bio posvećen decenijama.

Prošle godine je objavljeno da se Suri nada da će od septembra studirati modu u Njujorku.

Profimedia
 

Izvor je rekao za Dailymail: „Suri se prijavljuje u škole svuda. Kejti zaista želi da ona ostane u Njujorku kako bi bile blizu jedna drugoj. Kejti je veoma ponosna na nju, ali je takođe izuzetno zaštitnički nastrojena.'

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike