„Volim mlađe muškarce, posebno prijatelje mog pastorka“: Osude stižu sa svih strana, žena za sebe kaže da je kuguarka (VIDEO)

14.02.2022

21:11

0

Često objavljuje snimke s prijateljima njenog pastorka, a i tvrdi kako je mlađi muškarci obožavaju

„Volim mlađe muškarce, posebno prijatelje mog pastorka“: Osude stižu sa svih strana, žena za sebe kaže da je kuguarka (VIDEO)
kuguarka 3 - Copyright Printscreen: TikTok /jadestarpriv

Jedna žena, koja sama za sebe kaže da je „kuguarka“ i da voli mlađe muškarce, tvrdi kako dobija mnogo pažnje od prijatelja njenog pastorka i da ju je čak jednom zaprosio 19-godišnjak.

Džejd redovno na svom TikToku deli priče o pažnji koju dobija od prijatelja svog pastorka. Iako se ona zabavlja i uživa u pažnji mlađih muškaraca, brojni korisnici društvenih mreža osudili su je zbog njenog ponašanja i tvrdili kako blamira svog pastorka ili posinka.

Naime, kako piše Mirror, mnogi su smatrali da je njeno ponašanje neprimereno, pa se pitali da li otac njenog pastorka zna šta se događa između nje i njegovih prijatelja.

U drugom videu žena je odgovorila onima koji je pokušavaju postideti i otkrila da je neko objavio njene gole fotografije na internetu. Međutim, Džejd zapravo nije briga što su njene gole fotografije na internetu, već ju je zasmetalo što ih je neko ukrao i podelio bez njenog znanja.

Takođe, u jednom videu tvrdila je kako njeno ponašanje nije jednostrano, već i da mlađi muškarci često traže starije žene. Svoje sledbenike je zatim pitala zašto su starije žene toliko privlačne mlađim muškarcima, na šta je dobila brojne odgovore.

Jedna osoba je sugerisala da su „starije žene najbolje jer nema drame i problema u vezi“, dok je jedan korisnik otkrio: „One znaju šta mladi muškarci vole i kako vole da se prema njima postupa.“

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike