Otkriveno zašto je Nina podigla ruku na sebe: Voditeljka se nedeljama zbog ovoga čudno ponašala, pa je onda sebi i presudila

03.09.2022

14:55

1

Bila je u izuzetno turbulentnoj vezi, a kada je još i pronašla donji veš druge žene u kući, bilo joj je dosta svega

Otkriveno zašto je Nina podigla ruku na sebe: Voditeljka se nedeljama zbog ovoga čudno ponašala, pa je onda sebi i presudila
nina_paholki - Copyright Facebook screenshot / neenapacholketv

Vest da je inače uvek nasmejana voditeljka Nina Paholki izvršila samoubistvo s tek 27 godina uzburkala je kako stranu, tako i domaću javnost. Prema najnovijim informacijama tamošnje štampe - turbulentna veza u kojoj je bila joj je došla glave.

Poslednjih nekoliko nedelja se, kažu, čudno ponašala zbog problema koji su je mučili sa deset godina starijim Kajlom Hasom, razvedenim ocem dvoje dece. Par je bio i veren i pozivnice za venčanje su bile poslate, da bi on iznenada otkazao venčanje dva meseca pre zakazane ceremonije.
 
Nina je njegove promene raspoloženja sve gore podnosila, kao i svađe u alkoholisanom stanju, tračeve o neveri... Međutim, pošto su rešili da ipak ostanu zajedno, kupili su kuću i nastavili hrabro ka zajedničkoj budućnosti. Kap koja je prelila čašu, pak, bilo je to što je u tom domu voditeljka pronašla donji veš sebi nepoznate druge žene.

Usledio je dugi niz dana tokom kojih je i njena porodica bila izuzetno zabrinuta za nju.

Jedna njena prijateljica je rekla za strane medije da je Kajl okolo pričao kako ne želi više da bude s njom i pokazivao prijateljima fotografije zgodne bivše devojke... A Nina je porodici slala poruke u kojima je pisala da više ne može da izdrži odnos s njim i da pomišlja da digne ruku na sebe.

Njihova je odluka da ne otkrivaju kako se tačno odvilo najgore. Od nje su se oprostili na dve komemoracije - jedna je organizovana na Floridi, gde je Nina bila rođena, a druga u Viskonsinu gde je radila na televiziji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike