"Štitio sam ljude od mentaliteta Mirjane Karanović!" Lečić o sukobu sa koleginicama: Tu čast ne postoji

04.05.2024

19:44

4

Opisao je kakav razgovor je vodio sa Anđelom Jovanović

"Štitio sam ljude od mentaliteta Mirjane Karanović!" Lečić o sukobu sa koleginicama: Tu čast ne postoji
Branislav Lečić, Milena Radulović i Mirjana Karanović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Branislav Lečić govorio je o aktuelnom sukobu sa Anđelom Jovanović, koju je i tužio zbog toga što je odbila da igra sa njim u seriji "Radio Mileva".

Glumac je opisao susret sa Anđelom od pre dve godine, kada nije bilo nikakve prisnosti, kako je rekao.

- Samo sam jednom imao susret s njom, pre dve godine u kojoj sam imao sa njom razgovor oko nekih dva sata. Nisam znao ništa o njoj, sem priče, pa mi je bilo važno da obavimo taj razgovor. Ništa se u tom razgovoru nije desilo, niti sam ja dodirnuo nju, niti je ona mene..Nije tačno ništa objašnjavala, samo je navodila. To je bio sam jedna profesionalni razgovor, a mi se posle toga nismo uopšte čuli, niti razmenjivali poruke - istakao je Lečić, i dotakao se Anđeline podrške tokom sudskog procesa. 

Printscreen/Happy TV
Branislav Lečić

 

- Ona sad dobija i neku vrstu podrške od određenih glumica, i starijih i mlađih. Ja moram da kažem - to je ozbiljan bezobrazluk - rekao je Branislav, i podsetio se lažne prijave koje je protiv njega podnela Danijela Štajnfeld.

-  Neverovatno je šta ljudi sebi dozvoljavaju, ona priča o nekom seksualnom zlostavljanju... Počinjem da shvatam potšo je ta laž neprestana od slučaja Danijele, shvatam da je to jedan projekat. Oni su uspostavili moju satanizaciju i sada samo "lepe" markice. Gađali su  na celokupni glumački rad koji je iza mene, kao i na moju porodicu i moju egzistenciju. - naglasio je glumac i dodao:

- Naravno da sam muškarac, udvarao sam se ženama i oni su meni, ovo je rat protiv normalne, protiv muško-ženskih odnosa. Ja sam srpski vitez i ne dozvoljavam da se žene uznemiravaju, a ako se govori da ih ja uznemiravam, to su potpune besmislice.

Antonio Ahel/ATA Images
Milena Radulović

 

 

Lečić je imao medijske sukobe, između ostalih, sa koleginicom Milenom Radulović.

- Kad pogledam ko kako reaguje, onda vidim da čast ne postoji. Šta znači izjava Milene Radulović... to je jedna teška neistina i nebuloza. Stalno sam pomagao svim svojim partnerkama i mladim ljudima. Štitio sam ljude od mentaliteta Mirjane Karanović, njenog stava i karaktera. Imao sam razumevanje za njen karakter, a evo kako je vratila. Milena Radulović, čula je od inspekotrke koja je vodila i moj i njen slučaj da je to lažna bila prijava, kada je Danijela u pianju, i Milena dolazi u Jugoslovensko dramsko pozorište, pruža mi ruku i izvinjava se. E onda kada je to došlo do medija, ona je odmah promenila priču. Došlo je do ozbiljnog poremećaja u društvu, ne znam šta se dešava sa tim ženama. Ja sam izabran, ja sam targetiran, čovek koji spaja i glumi i politku. Neko ko je svojim radom stekao ime, ko ima pedigre, i neko ko je poželjan za žene - izjavio je Lečić u emisiji "Posle ručka".

ATAImages/ Antonio Ahel
Anđela Jovanović

 

Kako je sve počelo?

Glumica, ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić, Anđela Jovanović, rekla je kako se u prošlosti odvio neprijatan događaj između nje i Branislava Lečića, te da ne želi nikada da bude u kadru sa njim u glumačkom poslu. Pripremno ročište je održano, a suđenje zvanično počinje 30. septembra 2024. godine. 

Anđelu su podržale mnoge koleginice, poput Milene Radulović, koja je rekla kako ne postoji mlada glumica koja nije doživela seksualno uznemiravanje od strane Lečića.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike