Emotivni trenuci Nikole Rokvića na putu do Grčke: Pevač prolazio pored seoske kuće kada je čuo nešto što ga je oduševilo

01.05.2024

15:54

0

Otkrio je i da je skupljena polovina novca od ukupne sume koju su nameravali

Emotivni trenuci Nikole Rokvića na putu do Grčke: Pevač prolazio pored seoske kuće kada je čuo nešto što ga je oduševilo
Nikola Rokvić - Copyright Printscreen Instagram/ Nikolarokvic

Put Nikole Rokvića već 10 dana prate svi, a zbog pevačevog humanog gesta mnogi su ganuti.

Na putu koji je danas prešao na Praznik rada, Nikola je otkrio i šta se desilo, što ga je posebno ganulo.

- Veoma zahtevna deonica prema Vranju od planine Kukavica. Prolazim pored kuće ovde i kreće u tom trenutku pesma Marinkova - "Ti za ljubav nisi rođena". Bog vas blagoslovio - rekao je pevač.

Instagram printscreen/nikolarokvic
Nikola Rokvić

On je potom i svratio do kuće ljudi gde je čuo pesmu svog oca, a domaćini su ga veselo dočekali i odmah pozvali da svrati u njihov dom. 

Nedugo potom pevač je nastavio svoj put, pa se pohvalio i da je stigao do Vranja, te da je u tom trenutku prešao 38 kilometara.

- Ne znam koji je uspon, da li je gori uspon ili nizbrdica za kolena. Ali dobro, hvala Bogu stigli smo, još 500 metara, sad oporavak, led, spavanje, dosta hrane, potrošio sam 3.700 kalorija. 

Nikola se, inače, pohvalio da je tokom puta dobio na poklon i ikonu, te i da je do danas sakupljeno 12 miliona dinara, što je pola od ukupne sume koja je potrebna za ono što su njegova fondacija, odnosno njegova supruga i on namerili, a to je da kupe novi aparat za dečije odeljenje onkologije, kao i renoviranje dela istog.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike