„On ju je ostavio, ja nisam!" Božinovska oštra posle tvrdnji bivšeg: Evo i u kakvim je stvarno odnosima sa ćerkom Jelenom!

06.05.2024

11:55

0

Ispovest naslednice o teškom detinjstvu podigla je ogromnu prašinu

„On ju je ostavio, ja nisam!" Božinovska oštra posle tvrdnji bivšeg: Evo i u kakvim je stvarno odnosima sa ćerkom Jelenom!
Goca Božinovska, Jelena Vučković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske iz ljubavi s Radetom Vučkovićem, ispričala je tokom jednog televizijskog gostovanja kako ju je teško detinjstvo napravilo ženom kakva je danas, kao i da ju je u stvari pokojna baka podigla. Majka i otac gradili su onda svoje karijere, dosta su joj nedostajali... I Rade se s njenim rečima kao iz topa složio, oglasivši se akonto istih za jedne medije.

Božinovska, pak, tvrdi suprotno.

Goca Božinovska, Antonio Ahel/ATAImages
 

Pevačica ističe da ona i Jelena imaju veoma lep odnos. Za nju je na sve spremna, a odgovor bivšeg, po svemu sudeći, odnosi se samo na njega.

- Istina je da sam ja osnovala (i drugu) porodicu, ali ona je po tri meseca bila sa nama. Šijan i ja smo išli kod nje na ekskurziju, pravili joj iznenađenja... Bila je jako vezana za Zorana. Nismo imale nikakav problem - objašnjavala je Goca, nakon čega se dotakla nasilja kom je Jelena prisustvovala kao devojčica.

„Deda je voleo da popije..."

Goca Božinovska, ATAImages/M. M.
 

- Uvek sam to skriveno govorila, otac je otac... Moj otac je bio najbolji čovek na svetu, ali voleo je da popije, pa je maltretirao baku. Ona je gledala to nasilje, a vezana je za baku. Kada god bi deda popio, baka je nju uzimala u krilo i sklanjala... Kada je baki bila godišnjica... Srce joj se raspada za bakom. Ona je umrla s 90 godina, ali Jelena sve misli da bi baka duže živela da je deda nije maltretirao - izjavila je pevačica, posle čega se osvrnula i na izjavu bivšeg.

Rade Vučković, 24sedam/Nemanja Vujčić
 

- On je jeste ostavio, ali ja nisam. Mama ju je čuvala. Ja ginem za nju, meni nije teško za nju na kraj sveta da odem. Mi smo u odličnim odnosima - zaključila je tada.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike