Aleksandra Prijović "pokidala" na Sofrinoj svadbi: Pevačica za ovu kombinaciju dala više od 5.000 evra (FOTO)

08.05.2024

17:27

1

Odlučila se za eleganciju

Aleksandra Prijović "pokidala" na Sofrinoj svadbi: Pevačica za ovu kombinaciju dala više od 5.000 evra (FOTO)
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Prijović juče je zajedno sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem prisustvovala venčanju harmonikaša i njenog saradnika Aleksandra Sofronijevića Sofronca.

Pevačica je pored brojnih nastupa našla vreme i za prijatelje, a u jednom trenutku se i latila mikrofona, te su gosti imali priliku da uživaju u njenim hitovima. Osim toga, imali su šta i da vide, s obzirom na to da je Prija odabrala ciklama haljinu marke "Valentino", čija je cena veća od 4.000 evra.

Uz to je ukombinovala sandale "YSL" čija je cena oko 950 evra, a kosu je vezala u punđu, te je odisala elegancijom.

Podsetimo, harmonikaš je pozvao brojne kolege sa estrade, te priznao da su mnogi od njih uzeli mikrofon u svoje ruke i doveli atmosferu do usijanja.

- Utisak je fenomenalan, presrećan sam, cela porodica je oduševljena, svi nam kažu, što nam je velika čast, da se nikad nisu bolje proveli. Zvonko Bogdan je bio fantastičan, svi su od srca pevali, jedva su čekali moju svadbu. Ja sam se opasno dobro proveo na svojoj svadbi. Na kraju je zapevala Aleksandra Prijović, ona i Filip su nas ispoštovali do daske - rekao je za Blic i dodao:

- Svi su pevači otpevali po blok, Saša Matić, Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Slavko Banjac, čak je i Savo Milošević otpevao jednu pesmu. Moje kolege su otpevale po jednu pesmu, a nakon što je izašla torta, svako je uzeo instrument i mladi smo pevali pesmu “Kosana”. Bilo je jako emotivno, kada smo se jutros probudili, samo smo se pogledali, izljubili i malo isplakali od sreće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike