Ar Keli je u zatvoru pod specijalnim nadzorom! Misle da će ga kazna naterati na samoubistvo, a on planira da uloži žalbu?

03.07.2022

05:55

0

Pevač je nedavno dobio 30 godina iza rešetaka zbog sek*ualnih zločina

Ar Keli je u zatvoru pod specijalnim nadzorom! Misle da će ga kazna naterati na samoubistvo, a on planira da uloži žalbu?
profimedia-0703864020 - Copyright Profimedia

Robert Silvester Keli, poznatiji kao Ar Keli, nedavno je osuđen na 30 godina zatvora i trenutno se nalazi pod specijalnim nadzorom. Zbog sumnje da bi eventualno mogao da izvrši samoubistvo, kao i drugi zatvorenici ovakvog tipa, nadgledaju ga dovoljno često „dok u potpunosti ne prihvati činjenicu da se nalazi iza rešetaka", prenose strani mediji. On je osuđen po punih devet tačaka za sek*ualne zločine, uključujući i jednu za reketiranje, te osam za sek*ualnu trgovinu tokom šestonedeljnog suđenja iz proteklog septembra.

Njegov tim advokata se, inače, oštro borio da mu smanji kaznu za jednu deceniju zbog traume koju je doživeo kao dečak. Sudija En Doneli je na to, međutim, odgovorila rečima da „javnost mora biti sačuvana od postupaka poput njegovih".

Konačna presuda bila je izrečena 29. juna.

Pevačeva advokatica Dženifer Bondžin je objasnila da nije ništa čudno što se on nalazi pod specijalnim nadzorom, jer se to i inače događa u ovako ozbiljnim slučajevima iz, najprostije rečeno, kaznenih razloga. Za „E!News" je zatim istkala i kako se on nalazi u pritvorskom centru „Metropolitan" u Njujorku i da se sasvim dobro oseća.

- Moj partner i ja smo razgovarali sa gospodinom posle presude, rekao nam je da se oseća stabilno. Ponašao se kako treba, ali je bio i nestrpljiv da se nastavi sa njegovom žalbom. Izrazio je da jeste malo zabrinut što je pod nadzorom, jer ne oseća želju da se ubije - ispričala je ona o Ar Keliju, koji je isto ovako prošao i protekle godine, kada je već po jednoj tački proglašen krivim u čitavom ovom slučaju.

Ar Keli Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike