Venčanje Ace Sofronijevića: Par stigao ispred Hrama Svetog Save, mlada oduševila venčanicom! (FOTO/VIDEO)

07.05.2024

13:47

0

Oboje su blistali

Venčanje Ace Sofronijevića: Par stigao ispred Hrama Svetog Save, mlada oduševila venčanicom! (FOTO/VIDEO)
Aca Sofronijević sa devojkom Kosanom - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Aleksandar Aca Sofronijević danas se ženi devojkom Kosanom Stišović, te je budući bračni par zakazao crkveno venčanje u Hramu Svetog Save u 14 sati.

Mladenci su sa svatovima stigli ranije pred Hram, a pratili su ih muzičari, te je harmonikaš pred ulazak u crkvu za medije poručio da je "odlazak u Kosanin dom bio veličanstven". Kada se u venčanici pojavila lepa doktorka, blicevi su počeli da sevaju, a uz usku belu haljinu sa dugačkim šlepom nosila je bidermajer sa belim ružama. Sofra se nije odvajao od nje, istakavši da je danas jako srećan.

Mlada je, takođe, rekla novinarima da joj je danas najsrećniji dan u životu.

Harmonikaš je, takođe, veoma elegantan, te je za ovaj specijalan dan obukao crno svečano odelo i  uz njega crnu leptir mašnu.

Kako je 24sedam prvi pisao, Aca je devojku verio ove godine, a odmah su i zakazali veliku svadbu na kojoj će biti brojne poznate ličnosti. Par je počeo odavno da živi zajedno, a Aca je sa uvažavanjem govorio o svojoj budućoj supruzi. Zato je za naš portal tokom Uskrsa rekao da nikad nije imao lepše praznike otkako živi za Kosanom.

- Svakako da se promenilo nabolje, ovo je do sada najlepše praznovanje u mom životu. Mnogo je lepo kada deliš život sa nekim ko te potpuno razume i podržava, zna odlično ko je u životu i šta je. Srećan sam, zaljubljen, voljen i uživam u ovom prazniku kao nikada dosad - istakao je Sofra, koji je prethodno obišao Svetu Goru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike