Jelena Karleuša pozvala građane da ne putuju u Crnu Goru ovog leta: Pevačica otkazala još jedan nastup (FOTO)

03.05.2024

19:06

0

Pevačica apeluje na ondašnje vlasti da garantuju bezbednost turistima

Jelena Karleuša pozvala građane da ne putuju u Crnu Goru ovog leta: Pevačica otkazala još jedan nastup (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Karleuša je nedavno otkazala svoj nastup u Crnoj Gori, koji je bio zakazan za 1. maj, a navodno sve zbog pretnji i jezivih poruka koje su joj stizale.

Ovo je bio vide reakcije na njenu izjavu u kojoj je navela da susedne zemlje čine nepravdu prema Srbiji, ističući Crnu Goru, nakon informacije da će podržati UN-ovu rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

Pevačica je sada otkazala i naredne nastupe zakazane u Crnoj Gori, gde je trebala da peva na ekskurziji studenata Medicinskog fakulteta. Takođe, ona je istakla da smatra da je to nebezbedno i apelovala na građane da ovog leta ne putuju u ovu zemlju.

Printscreen Instagram/karleusastar
 

- Dragi moji studenti zdravstvenih fakulteta, Medicinijada 2024. planirana je u Crnoj Gori, u Budvi, kao i moj koncert na istoj. Organizator me je obavestio da ste zbog mene kupili više od 4.000 karata do ovog momenta, i ja sam beskrajno ponosna i zahvalna što me volite i želite da uživate uz moju muziku. Kako se zbog uznemirujuće i opasne situacije po građane Srbije, koji su na udaru tamošnjih ekstremista, Medicinijada ne bi pretvorila u politički i medijki obračun sa jednom političkom strujom iz Crne Gore, a najviše zbog vaše bezbednosti, odlučila sam da kao izvođač ne učestvujem u ovogodišnjem zabavnom programu. U dogovoru sa dekanima i organizatorima, vidimo se u nekom drugom gradu. Budva i Crna Gora trenutno nisu bezbedno mesto za srpske studente i građane Srbije. Još jednom hvala što ste kupili karte i nadam se da vaš ovo pomeranje neće razočarati. Apelujem na vlastii u Crnoj Gori da garantuje bezbednost građanima Srbije u toj zemlji, jer ekstremizam, mržnja i primitivizan vode u propast. Takođe, savetujem građanima Srbije da se zbog atmosfere mržnje, suzdrže od putovanja u Crnu Goru ovog leta. Mi se svakako družimo u vremenu ispred vas... Vaša JK - napisala je Jelena i dodala emotikon srca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike