Katarina Sotirović tri godine nakon razvoda od košarkaša našla novog dečka: Otkrila detalje agonije kroz koju je prošla!

19.03.2023

22:55

3

Pevačica vuče posledice zbog nezdravog ljubavnog odnosa

Katarina Sotirović tri godine nakon razvoda od košarkaša našla novog dečka: Otkrila detalje agonije kroz koju je prošla!
Katarina Sotirović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Katarina Sotirović svojim ljubavnim turbulencijama sa košarkašem Aleksandrom Rašićem zaintrigirala je javnost više puta, a nakon što se dva puta udala i dva puta razvela od njega, pevačica priznaje da je prošla kroz izuzetno težak period.

Aleksandar i Katarina su dva puta pokušali da spasu svoju ljubav, a nakon drugog pokušaja, Kararina je donela konačnu odluku i stavila tačku na romansu sa košarkašem.

- Jako brzo smo ušli i u vezu i u brak. Tek posle kada su se glave ohladile shvatili smo koliko smo različiti. Tek kada je krenuo pravi život da se ne slažemo. On je igrao košarku i nikada nije bio tu, to nije bilo pravo stanje stvari - kaže Katarina Sotirović.

ATAImages/ Antonio Ahel
Katarina Sotirović i Aleksandar Rašić

Pevačica priznaje da su joj terapije i saveti psihologa mnogo pomogli da se "sabere" i donese ispravnu odluku.

- Sale nikada nije hteo da ide na terapije, ja sam išla sama sigurno godinu dana. Išla sam jer sam došla do momenta da li je moja želja da se razvedem realna. Da li je ispravno to što osećam. Pre toga ja nisam bila u braku, nisam imala to kao iskustvo. Ja nisam tamo sedela i ogovarala njega... Samo je bilo razvedi se... Pomogla mi je da shvatim da se ništa loše neće desiti kada se razvedem - kaže Katarina.

Ponovo zaljubljena 

Katarini je bilo teško da prevaziđe razvod, a tek nakon tri godine uspela je da sreću pronađe pored novog muškarca.

- Iako ne živimo zajedno tri godine, ja vučem ozbiljne posledice. Nemam vere u sebe. Kada izađem na binu ja sam druga osoba. Potpuni kolaps nastaje kada dođem kući i treba da budem sa nekim novim. Svašta se skupi i ne mogu da se opustim. To nervira tu drugu stranu i bude problema. Tek pre četiri meseca, nakon tri godine razvoda imam vezu. Trebalo mi je dosta vremena i mnogo je važno da druga osoba ima mnogo razumevanja za nas koji izađemo iz braka - kaže Katarina.

ATAImages/Antonio Ahel
Katarina Sotirović i Aleksandar Rašić

Inicijalna kapisla za razvod desila se kada je njen bivši suprug odbio da ide na malo porodično putovanje.

- Spakovala sam decu i samo uputila na Zlatibor. Taj vikend sam provela sa decom, došla u ponedeljak kući. Decu smo stavili da spavaju i on meni kaže da li hoćeš da gledamo neki film. I ja kažem ovo ne može ovako. Nije bilo suza. Ali posle toga je bila reka suza. Samo je bila žal za neuspehom i krahom - kaže popularna pevačica u emisiji "Ordinacija" na RTS-u.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike