Mesečni ljubavni horoskop za maj za ceo Zodijak: Jedan znak čeka useljenje sa partnerom, drugom stiže potpuno nova ljubav

04.05.2024

19:20

0

Autor: K. O.

Vreme je da svoje veze izgradite iz temelja

Mesečni ljubavni horoskop za maj za ceo Zodijak: Jedan znak čeka useljenje sa partnerom, drugom stiže potpuno nova ljubav
Copyright Freepik

Mesečni ljubavni horoskop za maj 2024. počinje retrogradnim Plutonom u Vodoliji, što podstiče unutrašnji rad oko vaše unutrašnje istine. Ova energija će vam biti presudna u narednim mesecima da vam pomogne da razumete svoje najdublje želje i šta vas sprečava da imate vezu kakvu ste oduvek želeli.

Ipak, kako nedelje maja napreduju, uvođenje energije Bika sa mladim mesecom i Merkurom pomaže vam da stvorite novi osećaj stabilnosti, iskrenosti i zadovoljstva u vašoj vezi. Da biste gajili veću radost i uzbuđenje u svojoj vezi, prvo morate da brinete o temeljima, što je upravo ono što donosi mesec maj 2024. godine.

Dok se oslanjate na moć zdravih razgovora o budućnosti sa osobom koju volite, stvarate šansu da svoju vezu izgradite iz temelja. Kada gradite dom, ne uskačete samo u uređenje kupatila ili odabir prelepe opreme.

Prvo morate stvoriti osnovu i okvir, što je, u ovom slučaju, proces za vaš romantični život. Uvođenje energije Blizanaca i Strelca sredinom maja pomaže vam da uživate u svemu što ste stvorili.

Ovo se izražava kroz nove avanture, dinamičnu vezu i saznanje u svom srcu kada verujete da možete imati sve - univerzum se uzdiže da vam donese upravo to.

Freepik
 

Mesečni ljubavni horoskopi za maj za svaki horoskopski znak:

Ovan

Najbolji dan ljubavi za Ovna tokom maja 2024 - subota, 25. maj

Najpoznatiji ste po svojim ljubavnim postupcima, ali sa Jupiterom koji se u subotu, 25. maja prebacuje u Blizance, moći ćete da upotrebite svoje reči da stvorite odnos svojih snova. Energija Jupitera u Blizancima će se mešati sa onim što su čvorovi sudbine doneli u vaš život. Sa severnim čvorom u vašem znaku Ovna tokom cele godine, pratite svoje srce i zaista donosite izbore koji su u skladu sa vašom istinom.

Kako Jupiter prelazi u Blizance, ne samo da ćete moći da koristite svoj put rečima da biste postigli romantični uspeh, već ćete takođe imati koristi od toga da postanete ranjiviji, transparentniji i iskreno pričljiviji. Umesto da verujete da vaši postupci govore sve što je potrebno, uverite se da stvarate i prelepu osnovu otvorene komunikacije. Koliko god se ova energija činila nepoznatom, oslonite se na nju jer se čini da neko poseban za vas žudi da čuje same reči u vašem srcu.

Freepik
 

Bik

Najbolji dan ljubavi za Bika tokom maja 2024 - četvrtak, 23. maj

Pun mesec će izaći u Strelcu u četvrtak, 23. maja, donoseći prilike za romantičnu transformaciju. Energija Strelca pomaže u obnavljanju veze između intimnosti i spaja božanske romantične veze. Dok se pripremate da dočekate ovu energiju, obavezno koristite ekspanziju koju je Jupiter u Biku pružio, što vam je pomoglo da vidite da je bezbedno rizikovati, posebno za ono što najviše želite.

Puni meseci donose trenutak plodnosti, pa će ono što se pojavi sa ovim u Strelcu verovatno doneti prekretnicu u značajnoj romantičnoj vezi. Pokušajte da prigrlite teme Strelca, a to su istraživanje, razumevanje, učenje i veća svrha, tako da možete da transformišete sve nedavne izazove u jaču i povezaniju vezu.

Freepik
 

Blizanci

Najbolji dan ljubavi za Blizance u maju 2024 - četvrtak, 23. maj

Na početku vašeg horoskopskog perioda, naći ćete bezgraničnu radost i ljubav oko punog meseca u Strelcu. Strelac je vaš suprotan znak i on vlada pitanjima ljubavi i odnosa. Ovaj pun mesec 23. maja pomaže vam da shvatite da se sve na čemu ste radili već manifestuje u vašem životu, tako da je ovo odličan trenutak da isplanirate neko vreme kako biste proslavili svoj rođendan. Stvorite prostor za uživanje u svoj ljubavi koju imate u svom životu.

Mesec u Strelcu biće nasuprot Suncu u Blizancima, što vam može pomoći da se osećate bolje viđenim od strane vašeg partnera - sve dok možete da budete svesni da ne zanemarite da vidite svog partnera na isti način. Uverite se da imate prostora i za glavu i za srce, jer to može biti i tema koja se pojavljuje. Ova lunacija vam pomaže da prihvatite novu ljubav ili dublju vezu, sve dok ste voljni da se prepustite njenoj moći.

Profimedia
 

Rak

Najbolji dan ljubavi za rak u maju 2024 - četvrtak, 2. maj

Pluton je poznat kao gospodar vremena i karme. U januaru 2024. konačno je napustio Jarca i prešao u Vodoliju, pomažući vam da prevaziđete neke nedavne teškoće u vašem romantičnom životu. Pluton u Vodoliji vam takođe pomaže da vam proces transformacije u vašem životu bude prijatniji dok naginjete nepoznatom i verujete da je ono što tamo leži takođe povezano sa vašom konačnom sudbinom.

U četvrtak, 2. maja, Pluton u Vodoliji će stati retrogradno, uvlačeći vaš proces transformacije ka unutra i pomažući vam da se zapravo postavite na mesto kako biste znali u kom pravcu treba da krenete svoj život i vezu. Mnogim Rakovima, Pluton u Jarcu je doneo značajan završetak njihovog romantičnog života, ali u Vodoliji, takođe ima moć da dovede drugog životnog partnera. Nikad ne prestanite da verujete da je ljubav o kojoj ste sanjali moguća. Ono što vam je najpotrebnije tokom meseca maja moglo bi se naći na najneverovatnijem mestu.

Freepik
 

Lav

Najbolji dan ljubavi za Lava u maju 2024 - četvrtak, 2. maj

Vodolija vlada vašim romantičnim vezama dajući vam priliku da pronađete ravnotežu između sebe i ljubavi sa drugim. Pluton je nedavno prešao u Vodoliju u januaru 2024, dajući vam priliku da dublje zaronite u značenje i istinu povezane sa vašim romantičnim izborima. Iako Pluton u vašoj kući veza može doneti značajne promene u ovoj oblasti života, takođe vam pomaže da znate da je ono što ostaje apsolutno namenjeno vama.

U četvrtak, 2. maja, Pluton u Vodoliji će stati retrogradno u Vodoliji, dajući vam priliku da uradite neki dublji unutrašnji posao oko ljubavi, veze i odnosa. Pluton izvlači ono što je bilo skriveno na površinu i obično ima tendenciju da radi sa mračnijim temama. Dakle, ovo bi mogla biti prilika da istražite probleme kao što su ljubomora, nesigurnost, fantazije i rane koje još uvek mogu uticati na vaše romantične veze. Koliko god unutrašnji rad možda nije uvek najzabavniji, zaista je mesto odakle treba početi kada želite da poboljšate i transformišete svoje romantične odnose.

Freepik
 

Devica

Najbolji dan ljubavi za Devicu u maju 2024 - četvrtak, 23. maj

Pun mesec u Strelcu izlazi u četvrtak, 23. maja, donoseći važne događaje u dom i porodični život bilo koje Device. Strelac predstavlja duboku želju da istražite gde je dom i da osigurate da sa kim god da ga delite, postoji duboka svrha i veza. Pun mesec u Strelcu dovodi do realizacije teme koja je počela oko mladog meseca 12. decembra. Razmislite o tome šta se dogodilo ili nastavlja da se razvija u ovoj oblasti vašeg života, jer ćete uskoro moći da vidite značajan rast.

Pun mesec u Strelcu doneće trenutak zahvalnosti i ispunjenja u vaš romantični život. Ako je bilo nedavnih promena ili izazova, ova lunacija će vam omogućiti da napravite korak unazad i pronađete zahvalnost za sve što imate, a ne za ono što nemate. Zahvalnost je zaista energija koja ima moć da promeni čitav vaš odnos, jer kada se vaš partner oseća duboko cenjenim, ne postoji granica za ljubav koju će vam pružiti.

Profimedia
 

Vaga

Najbolji dan ljubavi za Vagu u maju 2024 - sreda, 15. maj

Merkur će se prebaciti u Bika u sredu, 15. maja, iznevši neke važne razgovore o vašoj vezi i vrsti veze koju tražite. Merkur u Biku će vam pomoći da se pozabavite temama oko intimnosti, zajedničkih finansijskih sredstava i pravca u kojem se nadate da će veza nastaviti da raste. Severni čvor, vladar vaše sudbine, trenutno aktivira vašu kuću odnosa, dajući vam potvrdu koja vam je potrebna za donošenje važnih odluka, bez obzira na to kakve bi bile.

Merkur upravlja svim oblicima komunikacije, a u Biku vas podstiče da se nagnete i zaista počnete da vodite dublje razgovore sa svojim partnerom. Vaš život u ovom trenutku ide u potpuno drugom pravcu. Važno je da procenite da li vaš partner može da vas podrži u ovoj novoj fazi života, jer jedini način na koji ćete imati ljubav koju zaslužujete je da prvo stvorite prostor za to.

Freepik
 

Škorpija

Najbolji dan ljubavi za Škorpiju u maju 2024 - utorak, 7. maj

Sve dolazi sa obećanjem novih početaka za vas u maju 2024. Ovog meseca, jedna od dominantnih energija je Bik, koji upravlja vašom kućom veza, dajući snažan romantični fokus koji će vam pomoći da kreirate novi početak kakav ste sanjali. Jupiter, planeta obilja i ekspanzije, nalazi se u Biku od 2023. godine, pomažući vam da se oslobodite bilo kakvih ograničenja i jedinstveno posmatrate ljubav. Kako ovaj period počinje da se bliži kraju, mlad mesec u Biku vam omogućava da uzmete sve kroz šta ste prošli i sada počnete da to koristite da biste kreirali ono što zaista želite.

Mlad mesec u Biku je divno vreme za novi početak da ponovo počnete da izlazite ili proširite svoju trenutnu vezu. U Biku se to tiče ljubavi, zabavljanja i veza. Poslednjih nekoliko nedelja maja stiže Jupiter da vam pomogne da preuzmete sve što ste naučili i shvatite da ljubav zaista postaje bolja tek kada poboljšate svoj odnos sa sobom.

Freepik
 

Strelac

Najbolji dan ljubavi za Strelca u maju 2024 - subota, 25. maj

Na mnogo načina, 2024. je zaista godina ljubavi za vas. Ne samo da je severni čvor u vašoj bračnoj kući tokom cele godine, već će Jupiter u subotu, 25. maja, preći u Blizance, donoseći proširenje i obilje vašim romantičnim vezama. Jupiter u Blizancima vam pomaže da pogledate dalje od toga kako ste ranije videli ljubav tako da možete imati više onoga što želite. Ova energija vam takođe može pomoći da dublje razvijete svoju ljubav prema sebi, što će vam takođe pomoći da privučete novog i dugoročnog partnera.

Sva trenutna energija sa Jupiterom u Blizancima i severnim čvorom u Ovnu pomaže vam ne samo da pronađete nekoga ko vam je zaista namenjen, već i da se posvetite izgradnji zajedničkog života. Severni čvor, međutim, takođe usmerava vaš fokus na to ko donosi najveću radost u vaš život, što može biti značajno, jer osoba koja vam je namenjena možda nije ona koju ste očekivali. Verujte svojim instinktima i dozvolite sebi da se zaista otvorite ljubavi koja je još veća nego što ste mogli da zamislite.

Freepik
 

Jarac

Najbolji dan ljubavi za Jarca u maju 2024 - sreda, 15. maj

Bikova energija uvek pokreće teme posvećenosti, braka, dece i radosti. Iako će se ovo dešavati tokom cele sezone Bika zbog snažnog, energičnog privlačenja Sunca, ono će se pojačati kako Merkur prelazi u Bika u sredu, 15. maja. Merkur je planeta koja upravlja komunikacijom, ponudama i sporazumima. Sa ovom energijom, vrlo lako ćete se veriti ili razgovarati o većoj posvećenosti sa svojim partnerom. Verovatno će doći do značajnih pomaka u vašoj vezi u maju, zbog čega ćete se možda čak useliti - ili kupiti kuću.

Merkur u Biku vam pomaže da uložite sve i posvetite se osobi, vezi i životu koji zaista želite. Razgovarajući o praktičnim stvarima i shvatajući da su najjednostavnije radosti najvažnije, lako možete negovati ljubav koja će nastaviti da raste sa vama kroz svaku fazu života.

Freepik
 

Vodolija

Najbolji dan ljubavi za Vodoliju u maju 2024 - subota, 25. maj

Koliko god Vodolija ponekad može biti poznata po svom nezavisnom i slobodnom duhu, to ne znači da i vi ne žudite za dubokom romantičnom vezom. Kako Jupiter prelazi u Blizance to će vam pomoći da budete u mogućnosti da kreirate upravo to. Jupiter je planeta ekspanzije, koja pomaže da se udahne novi život i energija u bilo koju oblast vašeg života koju dotakne. U Blizancima možete ili da nastavite da razvijate svoju romantičnu vezu ili da privučete potpuno novog partnera.

Jupiter u Blizancima će vam pomoći da razvijete jaču romantičnu vezu kroz značajnu posvećenost ili brak - ali će vam takođe pomoći da više uživate u životu. Možda ćete primetiti da se vaši prioriteti menjaju u ovo vreme kako biste uključili više kvalitetnog vremena sa partnerom ili porodicom. Kada budete mogli da dozvolite da vas povuče ono što je najvažnije, takođe ćete biti sigurni da ulažete u svoju buduću sreću.

Freepik
 

Ribe

Najbolji dan ljubavi za Ribe u maju 2024 - subota, 25. maj

Iako ste snažno fokusirani na svoj profesionalni i finansijski uspeh 2024. sa severnim čvorom u Ovnu, takođe morate da imate prostora za ljubav. Jupiter će se preseliti u Blizance u subotu, 25. maja, donoseći teme o selidbi, kupovini kuće ili da vaš partner živi sa vama. Iako vam je selidba definitivno na kartama, zaista se radi o tome da uživate u obilju u najličnijem delu svog života.

Napravite prostora za ljubav koja će vas iznenaditi ovog meseca, jer možda još uvek držite neke dugotrajne strahove ili slomljeno srce iz prošlosti. Koliko god pokušavali da pristupite ljubavi na zdraviji način, to ne znači da ćete imati kontrolu nad svime - ali to je ujedno i najlepši deo. Otvorite svoje srce da biste primili obilje ljubavi koju će Jupiter u Blizancima doneti u vaš život, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike