Pogledajte svečani ručak koji je Vučić priredio u čast Sija: "Mali smo po veličini, ali nam je srce veliko" (FOTO/VIDEO)

08.05.2024

16:07

0

Neka živi čelično prijateljstvo NR Kine i Srbije!, objavio je predsednik Vučić na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije

Pogledajte svečani ručak koji je Vučić priredio u čast Sija: "Mali smo po veličini, ali nam je srce veliko" (FOTO/VIDEO)
Poseta Si Đinpinga Srbiji - Copyright Tanjug/Slobodan Miljević

Za nas je danas najveća čast, poštovani predsedniče Si, što ste, sa Vašom suprugom profesorkom Peng, u poseti Republici Srbiji. Daćemo sve od sebe da ostanemo lojalni, odgovorni i iskreni prijatelji NR Kine, kao što smo u potpunosti uvereni da će NR Kina uvek čvrsto stajati uz svog malog prijatelja Republiku Srbiju, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je dodao i sledeće:

 

- Mali smo po veličini, ali nam je srce veliko i takav odnos imamo prema NR Kini. Hvala vam za svaku vrstu pomoći i podrške. Hvala Vam i za poštovanje koje pokazujete prema našoj zemlji. Ovo je vaša kuća, želim Vam dobro zdravlje i da dugo vladate NR Kinom.

 

 

- Neka živi čelično prijateljstvo NR Kine i Srbije!, objavio je predsednik Vučić na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije uz snimak sa svečanog ručka u čast predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga i njegove supruge profesorke Peng.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike