Zbog poruka od koleginica pokušala je da izvrši samoubistvo! Glumica posle tri godine otkrila kroz kakav pakao je prošla

16.07.2022

06:07

0

Kako je istakla, ni sama nije verovala da bi tako nešto moglo da dovede do toga da sebi oduzme život

Zbog poruka od koleginica pokušala je da izvrši samoubistvo! Glumica posle tri godine otkrila kroz kakav pakao je prošla
Konstans Vu - Copyright AP/Mark Von Holden

Glumica Konstans Vu, koja se proslavila u seriji "Neprilagođena porodica" (Fresh off the boat), posle tri godine nakon što je doživela veliko sajber nasilje, rešila je da se vrati na društvene mreže. Sve je šokirala priznanjem da je zbog onoga što joj se desilo pokušala samoubistvo.

Podsetimo, Konstans je 2019. godine napisala niz tvitova u kojima je izrazila svoje nezadovoljstvo zbog toga što je gore pomenuta serija obnovljena za novu sezonu. Zbog toga je doživela veliki napad od strane fanova, kom se nije nadala. 

AP/Jordan Strauss
Konstans Vu

Kasnije je objasnila da nije stvar u tome da ne voli seriju i svoje kolege, već da zbog toga što se snima nova sezona, ona mora da odbije projekat koji joj se jako dopao, jer nije mogla da uklopi snimajuće dane. 

Povratak na Tviter tri godine kasnije imao je razlog - ona je najavila svoju novu knjigu, a u velikom saopštenju otkrila je kroz šta je prošla.

- Plašila sam se da se vratim na društvene mreže zato što sam zbog njih zamalo izgubila život. Pre tri godine, kada sam pisala nepromišljene tvitove o novoj sezoni moje serije, izazvala sam bes i internet nasilje koje je postalo ozbiljno - napisala je između ostalog, pa nastavila:

AP/Chris Pizzello
Konstans Vu

- Osećala sam se loše zbog onoga što sam uradila. Kada mi je stiglo nekoliko poruka od koleginica koje su istog porekla kao i ja, koje su mi rekle da sam postala mrlja u našoj zajednici, osećala sam kao da ne treba više da živim. Kad se vratim unazad, nerealno mi je da me je nekoliko poruka nateralo da sebi oduzmem život, ali to se desilo. Srećom, prijatelj me je pronašao i odveo u bolnicu.

Na kraju njenog saopštenja, napisala je zašto je odlučila da se vrati na društvene mreže.

- Nakon što sam imala malu pauzu u Holivudu i posle mnogo psihoterapije, osećam se dovoljno dobro da mogu da postojim ovde. Barem malo. Iako sam uplašena, dugujem to sebi od pre tri godine, da budem hrabra, podelim svoju priču jer možda to nekome pomogne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike