Jovana Jeremić podnela dve tužbe protiv pevačice: Nek dokaže na sudu da mi je sat "fejk"

02.05.2024

13:06

0

One se već sude od ranije

Jovana Jeremić podnela dve tužbe protiv pevačice: Nek dokaže na sudu da mi je sat "fejk"
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen „Novo jutro"

Voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da podnese čak dve tužbe protiv pevačice Vesne Rivas, a razlog će vas iznenaditi.

Voditeljka je rešila da pravdu nađe na sudu i to jer je Rivasova nedavno javno rekla da je sat "Roleks" kojim se hvali Jovana "fejk".Jeremićeva je, podsetimo, sat dobila na poklon od drugarice,

- Džovana, Džej Džej, mali monkey (engl. majmun)... Ja toliki prezir prema jednoj osobi nisam videla, a 30 godina sam na javnoj sceni. Čitam komentare ispod njenih smešnih klipova i bisera. Ona se u nekim momentima trudi da karikira i da odglumi, ali su ti komentari postali antireklama - počela je Vesna, a onda nastavila o "Roleksu".

- Sada to iskače iz onoga da je svaka reklama dobra reklama. Ona to više ne može da kontroliše. Mogla je dok nije uletela u ego-balon. Neki ljudi izgube osećaj za stvarnost, ne hodaju zemljom, ne raduju se sitnicama. Ona priča kako joj je drugarica poklonila "Roleks", a reč je zapravo o satu od 50 do 80 dolara - poručila je Rivasova za "Hype".

Printscreen Studio B, „Jutro na kvadrat"
Vesna Rivas

 

Međutim, Jeremićeva se odmah oglasila kako bi otkrila da je zbog te izjave protiv pevačice podnela dve tužbe.

- Vesni Rivas želim svu sreću i da nađe svoj mir. Neću se javno oglašavati povodom njenog imena i prezimena, a danas je dobila dve tužbe, pored prethodne dve, na sudu će dokazati svoje tvrdnje ako smatra da je u pravu - istakla je Jovana.

Podsetimo, ona je putem Instagrama otkrila da je dobila skupoceni poklon koji je dugo želela.

 

 

- Sve je ostvareno iz prethodnog plana: stan u centru Beograda, najnoviji automobil i "Roleks". Moja bebica je stigla i to od moje najbolje prijateljice Aleksandre. Ona mi nije ni rekla šta je uradila do juče kada je stigao. Naše prijateljstvo nema cenu i ja bih za mog prijatelja sve uradila. Rekla mi je večeras da je poštovanje osnov svega i da me obožava jer sam čovek kad bi retko ko to bio - otkrila je voditeljka.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike