Pas svako veče kuca na vrata svoje najbolje prijateljice da vidi da li može da izađe i igra se (VIDEO)

23.10.2021

08:30

0

Ove dve najbolje drugarice žive u istom hodniku, jedna preko puta druge

Pas svako veče kuca na vrata svoje najbolje prijateljice da vidi da li može da izađe i igra se (VIDEO)
šedou i lupa - Copyright Printscreen/TikTok, shadow2therescue

Jednog dana, Šedou i njena porodica krenuli su u šetnju kada je nepoznati pas utrčao pravo u njihov stan.

Bila je toliko uzbuđena što je videla Šedou da je samo protrčala kroz komšijska otvorena vrata, a i Šedou je definitivno bila uzbuđena što je upoznala.

Brzo su saznali da se zove Lupa i živi je tačno preko puta njih, niz hodnik. To je bio trenutak kada su Šedou i Lupa postale najbolje prijateljice.

@shadow2therescue Literally the best of friends. Behind the scenes of lupas POV as requested 😂 #fyp #dogsofttiktok #adoptdontshop #puppy #neighbors #bestfriends ♬ original sound - Shadow the Rescue

Sada, njih dve imaju svoje vreme za igranje skoro svaki dan. Jedan od njihovih vlasnika će otvoriti vrata, i neka od njih će odjuriti hodnikom prema vratima svoje najbolje prijateljice, pokucati (iako Lupa ponekad sama otvori vrata) i strpljivo čekati da je puste unutra.

Čim se ugledaju, polude - svaki put. Trče gore-dole po hodniku i jure se po stanovima. Njihovi vlasnici su se već navikli na to, a na sreću i svi ostali.

- Naše komšije su potpuno u redu s ovim. Živimo na "dog-friendly" spratu. Imamo još jednog psa koji se ponekad pridruži zabavi - rekla je Olivia Švab, jedna od vlasnica. 

@shadow2therescue Shadow and Lupa recruited another dog on our floor. Meet Charlie! 🤣#bestneighbors ❤️ #dogsofttiktok #fyp #adoptdontshop #puppy #dogs #foryoupage ♬ original sound - Shadow the Rescue

Psi su toliko bliski, da su im se zbližile i porodice i često vode devojke u zajedničke šetnje. Njihovo vreme igranja kreće od brzih dvominutnih pozdrava do sat vremena dugih šetnji do jedne od porodica koja nekoliko sati posmatra oba psa, a Šedou i Lupa uživaju u svemu tome.

Iako se stalno viđaju, nokad im nije dovoljno, i to obe daju do znanja.

@shadow2therescue Our neighbors must love us… if any of you on our floor see this… we owe you a drink 😅#dogs #adoptdontshop #rescuedog #fyp #foryoupage #dogsofttiktok #bestfriends #puppylove ♬ original sound - Shadow the Rescue

- Obe se zaglave na vrata kad ih krenemo u šetnju“, rekao je Schvab.

Šedou i Lupa su se slučajno srele, a sada su najbolje prijatelje - i ne ustručavaju se da o tome obaveste čitavu svoju zgradu, kad god im se ukaže prilika.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike