Neverovatna istinita priča o psu koji je promenio život avanturiste: Film "Artur kralj" će vas ostaviti bez daha i raznežiti (FOTO/VIDEO)

29.03.2024

19:00

0

Neraskidiva veza između trkača i njegovog saputnika

Neverovatna istinita priča o psu koji je promenio život avanturiste: Film "Artur kralj"  će vas ostaviti bez daha i raznežiti  (FOTO/VIDEO)
Scena iz filma "Artur kralj" - Copyright Promo/Taramount film

Film koji je zainteresovao publiku širom sveta, prepun najiskrenijih emocija, kadrova prirode koji ostavljaju bez daha kao i vrhunske glume „Artur kralj" (Arthur the King), stigao je na redovni bioskopski repertoar.

Promo/Taramaunt film
 

Tokom deset dana i 700 kilometara, stvara se neraskidiva veza između profesionalnog avanturističkog trkača Majkla Lajta (Mark Volberg) i njegovog saputnika, uličnog psa koji dobija ime Artur.

Zasnovan na neverovatnoj istinitoj priči

Zasnovan na neverovatnoj istinitoj priči, "Artur kralj" prati Lajta, koji očajnički želi poslednju šansu za pobedu i koji ubeđuje sponzora da podrži njega i tim sportista (Simu Liu, Natali Emanuel i Ali Saliman) na Svetskom prvenstvu u avanturističkim trkama u Dominikanskoj Republici.

Promo/Taramount film
 

I dok se tim upire do svojih poslednjih granica izdržljivosti, Artur na potpuno drugačiji način pokazuje šta pobeda, odanost i prijateljstvo zaista znače.

Avantura koju ćemo gledati na velikom platnu inspirisala je Mikaela Lindnorda da napiše knjigu Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home, koja je poslužila kao inspiracija za ovaj film.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike