Preseo mu ručak: Pitbul se izbezumio kad je video šta ima na dnu svoje posude s hranom (VIDEO)

29.03.2024

17:18

0

Autor: V. I.

Vlasnica je sve snimila a video je postao viralan

Preseo mu ručak: Pitbul se izbezumio kad je video šta ima na dnu svoje posude s hranom (VIDEO)
Copyright Profimedia

Pas po imenu Pajper oduševio je internet nakon što je video na kojem odbija da jede iz svoje činije jer je video nešto neobično u njoj i pobegao glavom bez obzira. Snimak, koji je dosad pogledalo skoro 800 hiljada ljudi postao je viralan na društvenim mrežama.

U urnebesnom postu podeljenom na TikToku može se videti pitbul Pajper kako jede suvu hranu iz svoje činije kada odjednom prestane da jede nakon što je video svoj odraz u njoj.

Misleći da je to još jedan pas koji pokušava da joj ukrade hranu, ona počinje da laje bez prestanka, dok vlasnica pokušava da joj kaže da mora da završi hranu jer joj je lek unutra. Čuje se kako govori: "Ne gledaj se! Ne!"

 

@davvvisss I’m going to be an incredible mother don’t you think #dog #dogface #pitbull #foryou ♬ original sound - Davis

 

Viralni video je podeljen zajedno sa natpisom koji glasi: "Drugi dan, Pajper protiv svog odraza u činiji za hranu. Posle toga sledi: "Biću neverovatna majka, zar ne misliš".

Dok psi zaista mogu da vide svoj odraz, nedostaje im sposobnost da se u njemu prepoznaju, za razliku od mnogih drugih životinja, uključujući majmune, delfine, pa čak i svrake, koji to mogu

Jedna korisnica je prokomentarisala je: "Mislim da bi Pajperu mogla bolje da posluži plastična činija" a druga je rekla: "Danas sam se nasmešila nekome kroz prozor pre nego što sam shvatila da je to moj sopstveni odraz. Ja sam u timu Pajper."

Treći je dao koristan komentar: "Moja kuca je ovo radila kao štene. Posle toga smo proveli dosta vremena na podu ispred ogledala. Na kraju je shvatio da je to samo odraz."

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike