Mačka u ustima donela štene i svoju vlasnicu ostavila u šoku (VIDEO)

13.03.2022

09:49

0

Jedna korisnica TikToka ostala je poprilično iznenađena nakon što je njena mačka u ustima donela štene

Mačka u ustima donela štene i svoju vlasnicu ostavila u šoku (VIDEO)
andrew-s-ouo1hbizWwo-unsplash - Copyright Unsplash

Mačke su poznate po tome što vole da love i donose kući mala stvorenja, kao što su miševi ili veverice, ali Amaja je bila šokirana kad je otkrila da je njena mačka donela psa. Priznala je da je u početku mislila da se radi o pacovu, zbog veličine malenog šteneta.

Video mačke i šteneta koje je donela kući, Amaja je podijelila na TikToku, a brzo je skupio više od 3 miliona pregleda. Prikupio je i brojne komentare korisnika, a mnogi su se pitali čiji je zapravo pas.

"Da li je to tvoja mačka upravo kidnapovala nečije štene?", "Kupiću štene i reći svom partneru da ga je mačka donela kući. Hvala na ideji", "Ta mačka je ukrala nečije štene", "Ovako se dobijaju štenci...", komentirali su korisnici.

Amaja je kasnije, u narednim objavama, otkrila da se pas zove Peko, a mačka ga je donela iz komšiluka, tačnije iz kuće njene rođake. Ipak, Peko sada živi s Amajom i njenom mačkom koja mu je, hteo on to ili ne, pronašla novi dom.

 - Peko je dobio lekove protiv parazita. Ovaj mali uživa i odlično se snalazi. Jede, pije i igra se sasvim dobro - izjavila je ona, a sudeći prema videima, njegova maca-vlasnica ga prati u stopu.

@amayaaso Reply to @rosemary1915 Update..... We went walking around and found out where he came from. long story short he now belongs to our Family. my niece named him Peco. He chose his home. or at least our cat BC chose his home for him. 😂😂😂😂😂 #fyp #surprise ♬ You've Got a Friend in Me - From "Toy Story"/Soundtrack Version - Randy Newman

S obzirom na to da ova porodica ima još životinja, poput jedne usvojene svinje i par kokošaka, nemojte se iznenaditi kada ne nekom budućem snimku vidite ovu veselu družinu u nekoj zajedničkoj igri.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike