Šta se desi kada je opasan pas u blizini tek rođenih mačića? (VIDEO)

26.04.2024

10:09

0

Autor: K. O.

I to je u pitanju rasa koja je zabranjena

Šta se desi kada je opasan pas u blizini tek rođenih mačića? (VIDEO)
Copyright Printscreen/TikTok

Iako postoji predrasuda da se psi i mačke ne slažu, život ju je više puta demantovao. Često možemo sresti psa i mačku koji žive zajedno i odlično se slažu. 

A šta kada je u pitanju opasan pas? Da li se i tada situacija menja?

Veliki američki buldog po imenu Ganer, osvojio je srca korisnika TikToka i svoh koji su pogledali najnoviji video njegove vlasnice.

Inače, ova rasa pasa je proglašena za opasnu, te je krajem prošle godine čak i zabranjena na području Ujedinjenog Kraljevstva. Ipak, neki vlasnici uspeli su da zadrže svoje ljubimce zahvaljujući sertifikatima koje je podelila lokalna vlast, piše Newsweek.

Među njima je bila i Ganerova vlasnica koja sada deleći njegove snimke putem TikToka pokušavajući da dokaže da američki buliji mogu biti divni psi pod uslovom da imaju dobre vlasnike.

A Ganer nije jedini ljubimac svoje vlasnice. Ona ima i mačku, a nedavo se maca i omacila. Pritom je maca odlučila da se okoti u sobi u kojoj inače spava Ganer.

 

 

Dobronamerni prijatelji su upozorili vlasnicu da će njena mačka biti pod stresom zbog psa, ali uprkos upozorenjima, odlučila je da pusti Ganera da provodi vreme uz mališane jer je bio nežan prema njima od prvog dana.

Na snimku se vidi kako je Ganer izuzetno obazriv i pažljiv kada se nalazi uz mačiće, čak proverava da li su svi u krevetu, te polako puzi po podu kako ih ne bi slučajno povredio.

A mama mačka oseća se sigurno i bezbrižno u njegovom društvu.

 

 

O čemu govore i brojni komentari ispod ovog videa:

"Verovatno se okotila tamo jer se osećala sigurno", "On ih je usvojio, to su sada njegovi mačići", "Ovo je dokaz da američki buldozi nisu čudovišta", "Predivan pas. Ovi mačići su pravi srećnici", samo su neki od komentara ispod videa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike