Dramatični snimak hrabre vlasnice koja uleće u bazen s ledom da bi spasla voljeno kuče (VIDEO)

27.03.2024

10:58

0

Autor: V. I.

Od ovog snimka zastaje dah, i to bukvalno

Dramatični snimak hrabre vlasnice koja uleće u bazen s ledom da bi spasla voljeno kuče (VIDEO)
Copyright Printskrin/facebook

U zadivljujućem prikazu hrabrosti uhvaćenom sigurnosnom kamerom u dvorištu u Tenesiju, Dženi Tejtum je skočila da spase svog psa Sida nakon što je on slučajno upao u porodični bazen prekriven slojem leda. Dramatični snimak otkriva Sidovo opasno uklizavanje u ledenu vodu, što je navelo njegovu vlasnicu da razbije led od pet centimetara debljine u očajničkoj potrazi za svojim voljenim ljubimcem.

Vođena čistim adrenalinom, Dženi je posle priznala da nije nimalo osetila hladnoću dok je mahnito tražila Sida, koji je nestao ispod površine. U početku ne mogavši da ga locira, ona je na trenutak izašla iz vode radi bolje slike, da bi ponovo zaronila i uspešno spasla psa koji je jedva bio pri svesti.

Porodica Tejtum uglavnom drži svoj bazen otvoren tokom cele godine, oslanjajući se na pumpu da spreči smrzavanje. Nažalost, pumpa se pokvarila rad neposredno pre oluje, što je dovelo do smrzavanja vode. Srećom, Dženino brzo razmišljanje i neustrašivost bili su presudni da spase Sida, tškog oko 23 kilograma, koji je bio potopljen više od minuta, što je moglo biti kobno za njega.

 

 

Veterinar Ejpril Smit, koja je lečila Sida nakon incidenta, pohvalila je blagovremenu intervenciju njegove vlasnice. Ona kaže da veruje da je Sid uspeo da zadrži dah neko vreme, ali je na kraju ipak bila potrebna hitna pomoć da bi se oporavio. "Primetili ste da je potonuo i da nije imao šanse bez nje. Ne bi imao šanse“, primetila je dr Smit, ističući Dženinu ulogu u spasavanju Sidovog života.

Skromna vlasnica insistira da ona nije heroj, navodeći da bi to učinila za svakog ljubimca u nevolji. Zahvaljujući njenom hrabrom činu, Sid se sada bezbedno vratio kući, kloni se bazena i veselo se igra sa svojim igračkama. Mučno iskustvo služi kao podsetnik na duboku vezu između kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, kao i na izuzetne stvari na koje su pojedinci spremni ne bi li zaštili svoje krznene pratioce.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike