Godinama bili u idealnom braku, a onda je ušao na njen Fejsbuk: Varala ga je sa nekoliko njih

20.10.2021

14:05

1

Čitav njihov brak je bio jedna velika farsa

Godinama bili u idealnom braku, a onda je ušao na njen Fejsbuk: Varala ga je sa nekoliko njih
Printscreen/Facebook, Crissy Megow

Setu Megovu (33) iz Valdoste u SAD-u svet se srušio u trenu. Sve u šta je čvrsto verovao srušilo se kao kula od karata. Shvatio je da je njegova idilična porodica jedna obična laž.

Naime, jedne večeri ugledao je upaljen kompjuter sa otvorenim Fejsbuk profilom supruge Krisi. Nešto mu nije dalo mira i krenuo je da proverava njene poruke. Ono što je tamo pronašao nije očekivao ni u najcrnjem scenariju - supruga ga vara, ali ne s jednim muškarcem, već sa više njih.

Pred očima mu je proleteo njihov desetogodišnji brak, rođenje četvoro dece... Prisetio se kako su osam godina živeli lepim porodičnim životom, bili su srećni, barem se tako njemu činilo.

Onda je počeo da vraća film u glavi. Poslednje dve godine Krisi kao da više nije bila onakva žena kakva je bila pre, promenila se. Komunikacije među njima skoro da nije ni bilo, ostajala je duže napolju, ponekad i celu noć nije dolazila kući.

Među porukama na Fejsbuku bilo je i onih zbog kojih je shvatio da se s jednim muškarcem viđa već godinu dana. Bio je van sebe. Svoje, malo je reći, neprijatno iskustvo opisao je na blogu "Love What Matters".

- Ja sam samo dečko koji je bio oženjen najboljom prijateljicom deset godina i koji je otkrio da ga ona vara sa više muškaraca. To je dovelo do kraja našeg braka. Imamo osam predivnih godina iza sebe i dve koje su bile kao iz pakla - napisao je.

Pokušavao je da shvati zašto ga je varala pa je razloge čak pronalazio u tome što je patila od postporođajne depresije te je počela s nekim lakšim zavisnostima, nije spomenuo je li se radilo o alkoholu ili lakšim drogama.

Prisetio se kako su se upoznali.

- Imali smo spokojan odnos ispunjen radošću i poverenjem. Zaljubili smo se i venčali kada samo imali 19 godina. Zajedno smo prošli kroz fakultet, krenuli u avanture, volontirali zajedno... Dobili smo četvoro divne dece, kupili smo kuću, imali smo izuzetno zdravu fizičku intimnost. Podržavali smo jedno drugo u snovima - ispričao je.

- Nakon osam godina i četvoro dece: Stivija, Nile, Titusa i Olive, počeo sam da osećam da nešto nije u redu. U početku sam verovao da je to zbog stresa na poslu, puno dece i nove kuće. Pokušao sam s njom da sednem i razgovaram, ali to je bilo izuzetno teško. Zanimalo me je gde odlazi noću, ali ona je izbegavala odgovore - nastavio je.

Počela je, kaže, sve duže da ostaje van kuće, a potom se sve češće nije vraćala kući do jutra. Promenila je lozinke na društvenim mrežama. Uveravala ga je da je "zaglavila s prijateljima".

- Pokušavala je da sakrije tragove. Kod kuće je zaključavala mobilni telefon, plaćala je stvari gotovinom kako ne bih ušao u trag preljuba na osnovu izveštaja iz banke. Priznajem, razum mi je govorio da nešto nije kako treba, ali tada sam još uvek imao poverenja u nju. Srce mi je nekako govorilo da me ona ne bi prevarila i da paničim bez veze. Ali, nije bilo tako - rekao je.

Kaže da ga je najviše zabolelo kada je shvatio da s ljubavnikom, sa kojim je bila u vezi godinu dana, nije samo zbog seksa, već se i zaljubila u njega.

- Dala mu je svoje srce, to me najviše zabolelo. Kad se samo setim koliko sam joj verovao i trudio se da joj olakšam život. Ustajao sam noću i nosio joj naše bebe na grudi, potom ih držao da podrignu i stavljao ih nazad na spavanje. Pazio sam da se ona odmara.

- Ja sam bio onaj koji je rintao u skladištu, utovarivao sam kamione da bih prehranio porodicu dok je ona završavala magistarske studije. Osećam se iznevereno i slomljeno - prisetio se.

- Rekla mi je da sam ja dobar čovek i da je ona ta koja se promenila. Rekla mi je da je pustim da nastavi sa svojim životom, pa da to savetuje i meni. Sada su mi deca prioritet u životu - dodao je.

Njegova sad već bivša supruga je na Fejsbuku promenila status i navela je sada u vezi sa ženom, prenosi "Daily Mail".

BONUS VIDEO:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti