Miša Grof kroz suze o selidbi u stan pokojnog sina! Objasnio i u kakvim je sad odnosima sa snajom: Dalje nikako ne mogu!

01.06.2022

19:21

0

Autor: 24sedam

Otac pokojnog Vidoja Ristovića se mnogo teško nosi sa smrću naslednika

Miša Grof kroz suze o selidbi u stan pokojnog sina! Objasnio i u kakvim je sad odnosima sa snajom: Dalje nikako ne mogu!
Nikolina Pišek, Miša Grof - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Komšije iz zgrade u kojoj živi porodica Ristović na Vračaru svakodnevno viđaju Mišu Grofa, oca pokojnog Vidoja, koji nikako ne može da se pomiri sa time da mu je sin preminuo. Iz tog razloga, navodno, počeli su da veruju da se on u stvari preselio u stan u kom je boravio istoričar umetnosti.

Miša, međutim, tvrdi za domaće medije da je to daleko od istine. Ne skrivajući svoju tugu, takođe, ponovo se prisetio sina, ali se i dotakao snaje Nikoline Pišek, pa ispričao u kakvim je u stvari odnosima sa njom.

Viktor Ristović, Miša Grof ATA Images/Antonio Ahel
 

- Odakle te priče da sam ja u stanu u kojem je Vidoje živeo? Pa u stan pokojnika se ne ulazi 40 dana. U celoj ovoj zgradi od kada nema Vidoja ja sam sam, ta cela zgrada je moja. U taj stan nisam ulazio, nemam razloga da ulazim... Šta ću naći tamo? Zašto da ulazim, koga da tražim u tom stanu? Ne smem da pokucam na ta vrata, znam da više nema ko da ih otvori - izjavio je za jedne domaće medije on, pa zaplakao, jer stalno misli na njega i dane koje su proveli zajedno.  

Odlazak Vidoja je za njega izuzetno bolna tema. Kako je objasnio, nikako da pronađe način da nastavi dalje. Za to - ne može da smogne snage, prenose mediji. Sa druge strane, u jeku spekulacija o njegovom odnosu sa snajom voditeljkom, naglašava da je među njima sve u najboljem redu.

Nikolina Pišek i Viktor Ristović 24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Sa Nikolinom sam u odličnim odnosima. Ne obilazi me, šta ima da me obilazi, ona je pre dva dana otišla iz Beograda sa detetom jer dete mora u školu. Jedna unuka je mala, starija baš teško podnosi gubitak oca - zaključio je za jedne medije Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike