Sva imovina mog sina je na moje ime, nemam šta da delim! Otac Vidoja Ristovića šokirao izjavom

11.05.2022

12:10

2

Miša Grof ističe da u ovom trenutku ne razmišlja o podeli svog nasledstva

Sva imovina mog sina je na moje ime, nemam šta da delim! Otac Vidoja Ristovića šokirao izjavom
viktor ristovic vidoje - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Posle smrti istoričara umetnosti Vidoja Ristovića povela se polemika ko će naslediti njegovo veliko bogatstvo koje je sticao godinama. 

Otac preminulog Vidoja, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof oglasio se na temu podele imovine, pa je u besu prokomentarisao da od toga nema ništa!

Naime, kako je objasnio sva imovina koju je par uživao vodi se na njegovo ime.

ATAImages/Antonio Ahel
Vidoje Ristović

 

- Sva imovina mog sina vodi se na moje ime, ne znam samo zbog čega se sad o tome priča i zašto je to bitno. Vidoje se još nije ohladio! Ja sam izgubio sina, ne razmišljam o imovini. Što se deljenja imovine tiče, sve je moje i ne znam za kakvo me deljenje pitate. Sahranjujem sina, ne znam šta očekujete još da vam kažem. Moje nasledstvo je moja stvar i ja o tome odlučujem - poručio je Miša besno za Republiku. 

ATA Images/Antonio Ahel
Miša Grof

 

Vidojeva udovica, voditeljka Nikolina Pišek ni ne razmišlja o nasledstvu i podeli imovine u ovom teškom trenutku, te ističe da će time da se bavi kada prođe sahrana.

- Mislim da je u ovom trenutku najmanje bitno to kako ćemo da podelimo imovinu. I dalje nisam dobro, ne znam zašto ljudi misle da razmišljam o materijalnim stavima u trenutku kada je moja bol nemerljiva. Još jednom molim sve ljude, pa i novinare da mi daju prostora i da imaju razumevanja za mene. Treba mi saosaćanje i mir. Ne bih da se od ovoga pravi senzacija - poručila je Pišekova.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

Podsetimo, Ristović će biti ispraćen na večni počinak uu četvrtak 12. maja na Novom groblju u Beogradu, a porodica preminulog je obavestila sve prijatelje i porodicu o ispraćaju istoričara umetnosti na večni počinak:

- Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44.godini života. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja 2022. godine na Novom groblju u 14:30 časova.


Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike