Otac Vidoja Ristovića u lošem stanju! Miša Grof posle sinovljeve sahrane ne ustaje iz kreveta: Nemam snage

14.05.2022

07:36

1

Kako je istakao, uvek je neko pored njega kako se ne bi osećao loše

Otac Vidoja Ristovića u lošem stanju! Miša Grof posle sinovljeve sahrane ne ustaje iz kreveta: Nemam snage
viktor ristovic vidoje - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vidoje Ristović, srpski istoričar umetnosti i suprug Nikoline Pišek, sahranjen je u četvrtak na Novom groblju, a njegov otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, ne oseća se dobro posle ispraćaja sina na večni počinak.

Miša Grof je istakao da se ne miri sa činjenicom da mu je sin umro, zbog čega mu je naglo pozlilo, pa su doktori morali da intervenišu.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Nemam trenutno snage da mnogo pričam. Znam da ima milion pitanja za mene. Teško dišem, doktori su oko mene i ceo dan sam proveo u krevetu. Naglo mi je pozlilo, bolje je da je uvek neko tu pored da može da uskoči ako se nešto desi - rekao je Miša i otkrio da će tek da progovori o svemu:

- Mislim da je sada najmanje bitno to šta se dešavalo u stanu za koji me pitate. Sin mi je umro, to je nešto što mi je sve vreme pred očima. Kad mi bude bolje i kad se osvestim da Vidoja više nema, progovoriću o svemu.

Kako prenosi "Republika", Miša se posle sahrane zatvorio u kuću, a u posetu mu je, pored porodice, došao još samo dobar prijatelj.

- Miša se na groblju tokom sahrane maksimalno kontrolisao. Slomilo ga je sve tek kad se sve završilo. Plakao je ceo dan, ništa ne jede danima i zato mu je pozlilo. Znamo samo da su mu lekari dali infuziju tokom jučerašnjeg dana. Merili su mu pritisak i pokušali da ga nateraju da nešto pojede. Ne ustaje iz kreveta, kasno se budi, a tražio je doktorima samo da mu daju nešto za smirenje da bi mogao da odspava jer i s tim ima problema - otkrio je izvor.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike