Miša Grof se oglasio, progovorio o uzroku smrti njegovog sina i snajki Nikolini: Ne viđamo se! Pomenuo i ovu ženu

31.05.2022

18:37

0

On je odgovorio na sva pitanja koja su se potezala u javnosti otkako je Vidoje preminuo

Miša Grof se oglasio, progovorio o uzroku smrti njegovog sina i snajki Nikolini: Ne viđamo se! Pomenuo i ovu ženu
povorka sahrana vidoje ristovic nikolina pisek 1205 2022 foto kaca (11) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Vidoje Ristović je iznenada preminuo pre nekoliko nedelja, a od tada se mnogo spekuliše. Pojavljivale su se razne priče u javnosti, od toga da je maserka kod koje je bio zapravo njegova ljubavnica, šta je uzrok smrti, kako se slažu njegova supruga Nikolina i njegov otac Miša Grof, a sada upravo on na sve stavlja tačku.

Miša Grof priznaje da ne može da se oporavi od sinovljeve smrti, te da još uvek nisu stigli toksikološki nalazi koji bi pokazali šta je uzrok smrti. On je pomenuo i izvesnu Danijelu, maserku kod koje je Vidoje bio kada je preminuo.

- Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će pre vama novinarima da kažu kad će da pošalju nalaze nego meni, ne znam iz kog razloga. Otkako mi je sin umro ne znam šta je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa da priča. Ona je u strahu, ne znam šta krije. Nemam drugo objašnjenje - priča Miša i nastavlja:

24sedam/Katarina Mihajlović
 

- Kad sam bio kod nje u stanu, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj samo jedno pitanje, a to je bilo zašto nije odmah zvala Hitnu pomoć. Prošlo je više od pola sata kako je Vidoje umro, a ambulantna kola stižu tek kasnije. Nikad se više od sahrane nismo čuli, interesuje me šta se desilo u tom stanu, kao oca koji je izgubio dete. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam da stignu nalazi, pa ću da je pitam da mi objasni kako i šta.

Nikolina me ne posećuje, ali se čujemo

Spekulisalo se mnogo o tome u kakvom je odnosu sa snajkom Nikolinom, a Miša je sada priznao šta se dešavalo od sahrane.

- Što se Nikoline tiče, ona je dobro, mnogo bolje. Ja sam izgubio dete, ne mogu da budem nikad dobro, a s njom je drugačija priča. Ona se oporavlja, staje na noge i znam da je sa ćerkom u Beogradu. Ne dolazi kod mene, ali me često zove da pita kako sam. Nema kako da mi pomogne, a, svakako, sve što mi je sada potrebno u rukama je lekara. Treba mnogo da se odmaram, najviše sam kod kuće. Posete me ne umaraju, tako da svako koga zanima kako sam ima moj broj telefona i svakog trenutka može da nazove i da sve proveri - kaže Ristović.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Grof je potom otkrio da nije istina da je njegov sin Vidoje preminuo usled prekida rada srčanog mišića jer mu doktori nijednog trenutka nisu dali takvu informaciju.

- Mojih pretpostavki nema, nisam tvrdio nijednog trenutka da je moj sin preminuo od srca. To mi doktori nisu rekli. Uzrok smrti nema veze sa srcem, ko zna šta je u pitanju. Bez nalaza ništa ne mogu da znam. Nikakav razlog nisam otkrivao, van pameti je da je Vidoje preminuo od srca. Nisam doktor, lekari mi ništa nisu rekli niti sam ih video. Ne znam šta se krije od mene, ali i sada imam lekare oko sebe. Otkako sam izgubio sina osećamo se mnogo loše. Ne shvatam što me ljudi pitaju da li mi je sada bolje. Ko nije izgubio dete, ne može da shvati i da razume taj osećaj. To je praznina koja ostaje. Nema tu prolaska bola. Može čovek samo nekako da nauči da živi s tim - priznaje on za Republiku.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Gledam svoja posla, narod zanima kako ćemo da delimo imovinu

Kako kaže, ne razume zašto bilo koga zanima šta će uraditi sa imovinom koju je Vidoje imao.

- Ne znam što ljude zanima kako će imovina da se deli. Sve što je moj sin imao vodi se na moje ime. Ne vidim razlog da bilo koga zanima šta ćemo mi i kako ćemo u familiji bilo šta da delimo. Prvo se pričalo da Nikolina i ja nismo u dobrim odnosima, ali smo svima pokazali da to nije tačno. Narod će uvek da priča, ali ja gledam svoja posla - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike