Hodžićev prerani odlazak potpuno je slomio Emira Đulovića: Celo mesto u kom smo odrasli je u šoku

10.04.2024

16:20

0

Pevač je svojevremeno nastupao i sa njegovim bratom

Hodžićev prerani odlazak potpuno je slomio Emira Đulovića: Celo mesto u kom smo odrasli je u šoku
Emir Đulović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Smrt Muje Hodžića u 26. godini celu njegovu porodicu, prijatelje i kolege zavila je u crno. Prisetivši se nekadašnje zvezde „Granda", pevač Emir Đulović istakao je da je čitavo mesto u kom su zajedno odrasli u potpunom šoku.

Njih dvojica, štaviše, bili su komšije.

- Poznajem celu porodicu, on je u mom komšiluku, ovo je šok za celo mesto gde smo odrasli, a koliko znam njegova porodica živi negde preko. Ja sam već pet godina u Srbiji, tako da u međuvremenu nisam imao kontakt sa njim. Sa njegovim bratom sam nastupao, cela njegova porodica se bavi muzikom. Ovo je šok i mnogo mi je žao - kazao je „Kuriru" Đulović, koji se i putem Instagrama oprostio od Hodžića.

Emir Đulović se oprostio od komšije i pevača, Instagram screenshot / emirdjulovic_official
 

Podsetimo, Mujo se u „Zvezdama Granda" pojavio u sezoni 2018/2019. godine. Predstavio se bio pesmama „Potražiću oči nešto zelenije" Marinka Rokvića i „Bolje mi je" Radiše Trajkovića Đanija.

Prema najnovijim napisima, sebi je oduzeo život bešenjem, tvrdi izvor za „Grand".

Pomoć

Pomoć SOS telefon za osobe koje razmišljaju o samoubistvu je 0800/309-309, opcija 1. SOS telefon radi 24 sata, a javljaju se stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 časova prima bez zakazivanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike