Tamaru isprozivali da je neuhranjena, a evo šta se stvarno dešava! Hejterima održala slovo: U redu je izgledati drugačije!

29.03.2024

00:20

0

Pojedini komentari prilično su je zatekli

Tamaru isprozivali da je neuhranjena, a evo šta se stvarno dešava! Hejterima održala slovo: U redu je izgledati drugačije!
Tamara Kalinić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Influenserka Tamara Kalinić nedavno je bila prilično zatečena pošto su joj pojedinci kraj jedne njene fotografije nastale u okviru Pariske nedelje mode pisali, između ostalog, da je neuhranjena, pošto joj se u kombinaciji u kojoj je pozirala blago poznavala grudna kost. Iz tog razloga, a i ne želeći da „postane takav uzor mladima", ona je u okviru svoj vloga potegla priču o problemima s kojima se suočavala kao mlađa, pa i objasnila kako oni ipak nisu uticali na njeno samopouzdanje, ma šta neko mislio.

Posle jednog sistematskog pregleda u osnovnoj školi, naime, kući se vratila s dužom listom zbog koje je na inicijativu majke „obišla" brojne lekare. Dotad, verovala je da je zdravlje baš služi i da je i te kako srećan čovek.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

- ...Sve dok jedne godine nije bilo „imaš ravne tabane, isturenu grudnu kost (sternum), isturena rebra, hiperelastične kosti, ovo, ono", lista je bila... Moj Bože. Iz škole sam otišla s tom listom kući i moja majka je bila u fazonu okej, moramo kod svih ovih lekara. Išla sam na fizikalnu terapiju oko nedelju dana, pa sam nastavila da radim vežbe i kod kuće, za leđa; da se ne bih krivila i da ne dođe do skolioze. Drugi lekar mi je napravio posebne cipele, one ortopedske, ali da budem iskrena, vrlo prijatne na oko. Bila sam srećna što nisu bile neke ružne, mogla sam i da biram - pričala je Tamara na svom Jutjubu u snimku objavljenom u prvoj polovini ovog meseca dodajući, pak, da su je te cipele malo stezale, ali da je sve to bilo u redu.

- Onda sam otišla kod trećeg lekara koji mi je dao steznik i sećam se tačno kako je izgledao. To nosite ispod odeće. Oblači se kao prsluk i napred je (na grudima) imao kao neki trougao ili je pozadi bilo tako, a napred pravougaonik, pa kad se zategne on gura grudnu kost nazad na mesto - nastavila je potom ona, ističući kako su je savetovali da ga možda ne nosi baš u školu, kako je ne bi zadirkivali, ali ona je i to radila.

Nije imala nikakvih problema zbog toga, jer se naprosto nije video, niti joj je smetao - bilo je dana kada bi i zaboravila da ga skine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

- Tako da, sve sam to morala da nosim, imala sam oko 11, 12 godina, da mi ne bi još štrčala ta grudna kost... E sad, neko vreme kasnije, 2016. recimo, imala sam tipa 25 godina i bila sam s bivšim koji je bio zaista divan dečko u Las Vegasu i, ja sam nosila kombinezon. On mi je u jednom trenutku rekao kako neki momci gledaju u mene „jer nosim dekolte, a moja grudna kost izgleda baš čudno". Sećam se da sam pomislila: „Kakva kost?" Čak i posle svih tih tretmana i svega kroz šta sam prošla, naprosto sam i navikla da moje telo izgleda kako izgleda, da o tome nikad nisam ni razmišljala preterano. Tako da, kad mi je to rekao, bila sam u fazonu, okej, misli da je čudno, ali mene to nije ni taklo (moje samopouzdanje) - naglasila je, objašnjavajući i reči svog terapeuta koji je mišljenja da „je jedna od onih koje se izuzetno prijatno osećaju u svojoj koži zahvaljujući radu na sebi".

Osvrnuvši se, zatim, na komentare javnosti, kazala je kako je još i ranije ona pričala o ovome, te konstatovala kako je u istima izvesni dugogodišnji fan i „postavio stvari na svoje mesto", odgovorivši kratko na one oprečne. Takođe, na nečiju konstataciju da ne bi trebalo tako da se oblači ukoliko ima problema koje ima, Kalinićeva je u poznatom stilu, mirnim tonom rekla da se ne slaže sa time. Po njenom mišljenju, nije strašno biti drugačiji i „ne možemo svi da budemo savršeni i imati savršena tela, kao što ga nemam ni ja".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Sa druge strane, dotakavši se izvesnog tretmana lica na koji je bila otišla, obrazložila je kako je mnogo više brinu sitni ožiljci koji su joj ostali na pojedinim delovima lica i tela posle boginja koje je dobila u 21. godini, nego čak i strije „kojih je puna". Isti (tretman), možda bi s time mogao da joj pomogne, ali „nije da juri za time".

- Imam dosta strija. Na kolenima, pa pozadi, onda na kukovima... Iskreno, one mi nimalo ne smetaju. Imam ih čak i na leđima i to me gotovo i ne zanima. Ne utiču mi na samopouzdanje, što me samo dovodi, eto, do te teme, takođe. Samopouzdanje. Mislim da više brinem zbog ožiljaka, posebno tom na grudima koji niko i ne vidi, jer do 21. ni tačkicu nigde nisam imala, problem s aknama, ništa. I, odjednom, dobijam boginje koje su ostavile i traga... Nisam bila spremna za to. Što se tiče strija, „dolazile" su jedna po jedna, pa sam bila u fazonu okej, to je prosto deo mene - pričala je, između ostalog, Tamara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike