"Da mi nije dece, završila bih pored njega mrtvog": Udovica otkrila jezive detalje smrti muža koji je završio u gepeku!

08.09.2021

18:30

0

Autor: J. Jovanović

Ljubomirova supruga Jovana vidno potresena i skrhana od bola, ali ljubazna, skromna i gostoprimljiva dok priča, bori se za vazduh i snagu sa suzama u očima

"Da mi nije dece, završila bih pored njega mrtvog": Udovica otkrila jezive detalje smrti muža koji je završio u gepeku!
Copyright

-Najteže mi je noću, kada legnem, a Ljubomira nema. Jedino što me drži u životu su deca. Da mi nije njih, završila bih pored njega. Ćerkama sam sada najpotrebnija i moram da budem jaka – priča nam kroz suze Jovana Trnić (34), supruga Ljubomira Trnića (43), koji je ubijen 27. avgusta u naselju Kamenjar kod Sremske Mitrovice, najverovatnije zbog 20.000 dinara socijalne pomoći koju je tog trenutka imao kod sebe, a za njegovo ubistvo osumnjičen je V.L. (38)!

U porodičom domu Trnića vlada ogromna tuga, kao i u njihovim srcima, a na kapiji se vidi zalepljena umrlica. Ljubomirova supruga Jovana vidno potresena i skrhana od bola, ali ljubazna, skromna i gostoprimljiva dok priča, bori se za vazduh i snagu sa suzama u očima, prisećajući se trenutaka na svog pokojnog supruga.

Pročitajte još:

Kako kaže, ogromna podrška su joj majka, sestra, kum…

Javio se i veliki broj ljudi koji želi da pomogne. Kako kažu, najhitnije im je da srede kuću, koja je nedovršena i nema dobru izolaciju, budući da se bliže hladni dani. Dok sedimo na klupi ispred kuće, Jovana kaže da joj je najvažnije da sve ovo izdrži zbog dece, koja još uvek ne znaju pravu istinu.

24sedam

-Deca znaju da im je otac ubijen, ali ne znaju detalje, zato sam ih zatvorila u kuću da ne čuju ovaj razgovor jer će se potresti. Srednja ćerka sve ovo teško podnosi, dok starija ne iskazuje toliko, već drži u sebi. Kada je Ljubomir nestao, srednja ćerka je tog dana plakala i vikala “Nađite mi tatu”, a to isto je rekla i našem kumu, koji ga je tražio, sve dok ga nije pronašao. Starija ćerka se potpuno izolovala i zatvorila u sebe, što izgleda strašno. Ljubomir nedostaje i našoj bebi, koja je svakog dana imala ritual sa njim, kako ujutru, tako i uveče. Vidi se da i njoj fali. Deca su bila mnogo vezana za njega – kaže nesrećna žena u razgovoru za 24sedam.

Dodaje, da je njihova porodica doživela ogroman gubitak, sa kojim se nije lako izboriti, te da će deci biti veoma teško da shvate da su ostala bez oca, koji im je nasilno otgrnut, da ih više nikada neće zagrliti, niti poljubiti pred spavanje, kao što je to činio.

-Sa srednjom ćerkom je voleo da igra balet, a ona je mnogo vezana za njega. Često čujem da viče: “Mama, zovi mi tatu”. Ne znam kako, ali u celoj ovoj priči moram da ostanem normalna, iako mi nije nimalo lako. Pritisak mi je juče naglo skočio zbog cele situacije i zvali smo Hitnu pomoć. Ostalo mi je mnogo toga da završim oko kuće, ali ne znam kako ću. Nemam snage ni za šta, i ne znam kako ću da izbacim Ljubomirove stvari iz naše kuće, pa psihički ne mogu to da izdržim. Ubijen je na strašan način. To je bilo svirepo. Iživljavali su se nad njim, pretpostavljam. Svuda smo ga tražili. Lupali smo na vrata u toj zgradi, koja nam niko nije otvorio, a verujem da su tog trenutka bili sa Ljubomirom u stanu, kada smo im lupali. On se sa njima nikada nije družio, znao ih je možda iz viđenja. Zašto su ga ubili ne znam, sigurno su bili drogirani i možda zbog novca koji je imao kod sebe – priča neutešna žena kroz suze.

24sedam, porodica Trnić

-Imam petaka i prvaka, plus radim domaći sa njima, spremam ih za školu i brinem se o bebi. Srećom, mleko mi nije stalo. Mnogo mi znači podrška porodice, sestra je prešla kod mene da živi, tu mi je i majka. Kum mi pomaže i njegova rodbina. Ljubomirov stric mi je platio sve račune i to je anulirano. Ljubomirov ujak i kum su platili sahranu, tako da tih troškova nisam imala. San nam je bio da uzmemo kaljevu peć kako bismo grejali celu kuću i za to smo skupljali pare, da nam deca ne bi spavala u hladnom, ali nam se nije dalo…. – objašnjava ona.

Napominje, da je potražila pomoć psihologa, ali i da će decu voditi, kako bi im na neki način pomogla da sve prebrode.

-Išla sam kod psihologa i rekli su mi da moram da povedem računa o svom zdravlju i da sklonim decu od svega. I njih ću voditi kod psihologa. Skupljam snagu nekako, a volela bih kada bi sve ovo mogla da prespavam… Dosta stvari ne pričam pred njima, jer želim da ih sačuvam koliko god je moguće, a da je teško, teško je – zaključuje Jovana Trnić.

Pročitajte još:

Foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, policija u Sremskoj Mitrovici je pre nekoliko dana uhapsila u selu Laćarak V. L. osumnjičenog da je ubio Ljubomira Trnića, dok se njegova parterka Nina K. koja je učestvovala u zločinu sama predala. Prema još ne potvrđenim informacijama, on je pretukao i nožem izbo Ljubomira. V.L. je njegovo telo uvio u tepih i ubacio ga u gepek automobila, koji je policija pronašla.

Oni koji žele da pomognu Jovani i njenim maloletnim ćerkama to mogu učiniti tako što će uplatiti novac na ovaj račun:  250-2130044051500-69. Takođe, njima nedostaje mnogo toga, počev od osnovnih kućnih aparata (frižidera, zamrzivača, električnog šporeta), ali i namirnica poput ulja, šećera, brašna…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike