"Bilo je strašno - delovi kože su im visili sa glave i ruke": Ispovest Obrenovčanke čiju su svekrvu i devera umalo ubili pitbuli!

06.11.2023

18:23

0

Ona naglašava da ovo nije prvi put da se komšijski pitbuli zaleću na njih i da ih napadaju, zbog čega su pisali prijave

"Bilo je strašno - delovi kože su im visili sa glave i ruke": Ispovest Obrenovčanke čiju su svekrvu i devera umalo ubili pitbuli!
Copyright Profimedia

"Čula sam vrisku u dvorištu, a kada sam istrčala na ulicu videla sam moju svekrvu kako drži peškir na krvavoj glavi, dok je moj dever sa krvavom rukom stajao na ulici", prepričava Dušica epilog jučerašnjeg napada četiri pitbula na njenu porodicu u Obrenovcu.

Ona kaže da je njenoj svekrvi bio otkinut deo kože sa glave, a deveru je visio jedan deo kože sa leve ruke. 

- Tada sam ugledala komšiju B.Đ. kako zviždi i zove svoje pitbule natrag, a potom beži. Oni su na jedan zvižduk otrčali k njemu! Pozvali smo Hitnu pomoć i policiju, koja je moju svekrvu prebacila na plastičnu hirurgiju u Beograd, gde treba da joj ušiju deo otkinute kože sa glave, a deveru su ušili ruku - priča ozlojeđena Dušica, kojoj su juče krvoločni komšijski pitbulovi umalo ubili svekrvu i devera.

Pexels
 

Ona naglašava da ovo nije prvi put da se komšijski pitbuli zaleću na njih i da ih napadaju, zbog čega su pisali prijave.

- Vlasnik pitbula bi se negde sklonio i to bi prošlo. Napominjem da pse ne vodi na povocu, niti imaju korpe! Strah i trepet su za čitav komšiluk, koji ne sme na ulicu zbog njih jer često provaljuju ogradu. Gazda pit bulova pravi neke barikade, ali to ništa ne pomaže. Zbog toga zahtevamo da policija jednom tome stane na kraj - upozorava Dušica.

Ona ističe da voli životinje, da sami imaju psa šarplaninca, ali da se hororu krvoločnih komšijskih pasa mora stati na kraj.

- Živi sam u toj kući, roditelji su mu umrli. Ne znam čime se bavi - dodaje ona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike