Hitan apel Dankinog oca: Oglasio na Instagramu, podelio i sliku (FOTO)

19.04.2024

16:09

0

Autor: 24sedam

Miloš ilić apelovao da se pomogne dečaku Vuku

Hitan apel Dankinog oca: Oglasio na Instagramu, podelio i sliku (FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Otac dvogodišnje Danke Ilić, koja je tragično izgubila život 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, obratio se javnosti preko Instragrama i apelovao za pomoć obolelom detetu.

Na svom Instagram profilu, Miloš Ilić je podelio sliku Vuka Gačića, bebe koja se bori sa zdravstvenim izazovima od rođenja. Vuk je rođen prevremeno i nakon bakterijske infekcije zapao je u stanje hibernacije, što je rezultiralo gubitkom spontane motorike u celom telu.

Foto: Printskrin/Instagram
 

Ilić je istakao da su Vuku potrebna sredstva za početak rehabilitacije, nabavku ortopedskih pomagala, lečenje kako u zemlji, tako i inostranstvu, putne i troškove smeštaja.

Potraga za telom Danke Ilić traje duže od dve nedelje, otkad je istragom otkriveno da je devojčica ubijena. Dete su kolima udarili Dejan Dragijević (50) i njegov kolega iz borskog "Vodovoda" Srđan Janković (50).

Devojčica je posle udarca bila živa, a jedan od osumnjičenih je priznao da je posle udarca zadavio dete. Pripadnici Žandarmerije i policije danima pretražuju sva sela u ovom kraju, a posebno područje oko Zlotske reke i Lazarevog kanjona, ali zasad bez rezultata. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike