Ko su ovi ljudi: Njih dvoje se nisu razdvajali od roditelja Danke Ilić (FOTO/VIDEO)

17.04.2024

13:31

0

Dankini baba i deda sa očeve strane bili u tužilaštvu

Ko su ovi ljudi: Njih dvoje se nisu razdvajali od roditelja Danke Ilić (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, uz roditelje Danke Ilić (2), bili su i najuži članovi porodice. A, tokom četiri i po sata saslušanja, uz njih su bili Dankini baba i deda sa očeve strane.

24sedam/Katarina Mihajlović
Ivana i Miloš Ilić

 

Iliću su tokom saslušanja imali pauzu. Ivana, koja je u šestom mesecu trudnoće, prva je svedočila od 8.15 do 11 sati. Potom je pred tužiocem pričao i njen muž Miloš. On je pričao sat i po.

 

 

Danas je bio drugi dan saslušavanje svedoka u istrazi o ubistvu Danke Ilić. Na saslušanju je juče bila i Svetlana Dragijević, majka ubice Dejana i supruga Radoslava (73), koji je u pritvoru jer je pomogao sinu da premesti telo devojčice sa deponije na, za sada, nepoznatu lokaciju.

Za ubistvo Danke Ilić, koja bi 6. maja napunila dve godine, osumnjičeni su Dejan Dragijević (50) i njegov kolega iz borskog "Vodovoda" Srđan Janković (50) iz sela Luka. Dejanovi otac i brat Dalibor (40), koji je preminuo u pritvoru, osumnjičeni su za pomaganje u skrivanju tela devojčice koje su ubice bacile na deponiju kada su je udarili službenim kolima i udavili.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike