Dankini roditelji izbegli krvnike: Ivana i Miloš četiri i po sata tužiocu pričali o ćerki

17.04.2024

12:40

0

Roditelji dali iskaz u Višem tužilaštvu

Dankini roditelji izbegli krvnike: Ivana i Miloš četiri i po sata tužiocu pričali o ćerki
Roditelji nestale Danke Ilić - Copyright Facebook

Ivana i Miloš Ilić, Dankini roditelji, saslušani su u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru u okviru istrage protiv ubica i njihovih pomagača

- Ne znamo gde su, nismo ih ni videli - kratko su majka i otac rekli su o osumnjičenim ubicama Dejanu Dragijeviću (50) i Srđanu Jankoviću (50).

Facebook
Danlka Ilić

 

Iliću su tokom saslušanja imali pauzu. Ivana je prva svedočila od 8.15 do 11 sati. Potom je pred tužiocem pričao i njen muž Miloš. On je pričao sat i po.

U zgradi Višeg tužilaštva posle roditelja male Danke (2) saslušavaju se članova njene familije. Oni u ovom postupku imaju status svedoka. Za to vreme, Miloš i Ivana čekaju svoje rođake kako bi zajedno napustili zgradu tužilaštva.

Danas je drugi dan saslušavanje svedoka u istrazi o ubistvu Danke Ilić. Na saslušanju je juče bila i Svetlana Dragijević, majka ubice Dejana i supruga Radoslava (73), koji je u pritvoru jer je pomogao sinu da premesti telo devojčice sa deponije na, za sada, nepoznatu lokaciju.

Za ubistvo Danke Ilić, koja bi 6. maja napunila dve godine, osumnjičeni su Dejan Dragijević i njegov kolega iz borskog "Vodovoda" Srđan Janković iz sela Luka. Dejanovi otac i brat Dalibor (40), koji je preminuo u pritvoru, osumnjičeni su za pomaganje u skrivanju tela devojčice koje su ubice bacile na deponiju kada su je udarili službenim kolima i udavili.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike