Monstrum bez advokata: Ubica tiktokerke ostavljen sam u sudnici

18.04.2024

12:58

0

Autor: 24sedam

Ognjen Dabetić 7. maja ponovo pred sudijom

Monstrum bez advokata: Ubica tiktokerke ostavljen sam u sudnici
Copyright TikTok_noa.diva N O A

U Višem sudu u Beogradu danas je za 7. maj odloženo pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način ubio tiktokerku Nou Milivojev (18).

Suđenje je odloženo zbog izostanka Dabetićevog branioca, saznaje Tanjug. U sudnici su bili prisutni majka i otac žrtve, a Dabetić je doveden iz pritvor u kojem je od hapšenja.

Na pripremnom ročištu, koje je zatvoreno za javnost, Dabetić bi trebalo da se kratko izjasni o krivici, dok će na glavnom suđenju detaljno izneti odbranu. Dabetić se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je nešto pre toga došao u njegov stan u centru Beograda, priznao da je ubio Nou. 

Po optužnici Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sumnja se da je okrivljeni 17. i 18. juna prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda, iz niskih pobuda - mržnje i netrpeljivosti na podmukao način, ubio tiktokerku s kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike