Nova objave majke Noe Milivojev: Ovo je poručila na dan ćerkinog rođenja

15.08.2023

09:46

0

Majka tiktokerke poslala jasnu poruku

Nova objave majke Noe Milivojev: Ovo je poručila na dan ćerkinog rođenja
Copyright 24sedam/M. S.

Boba Milivojev, majka tiktokerke Noe Milivojev (18) koju je u stanu u centru Beograda brutalno ubio a potom iskasapio partner Ognjen D. na Fejsbuku oglasila se potresnom objavom.

- Tuga se skupila, jedva dišem. Nedostaješ mili, sve više i više. Još jedna besana noć se sprema, a tebe mili kraj nas više nema. Moje srce ne može da shvati da za tobom mili zauvek će da pati. Srećan ti dete naše rođendan. Počivaj u miru anđele mamin, volimo te, nedostaješ nam i previše. Nikada nećeš biti zaboravljen - napisala je Boba, majka Noe Milivojev na dan njenog rođendana.

Roditelji Noe Milivojev prošle nedelje su saslušani kao svedoci u istrazi koja se vodi protiv Ognjena D, IT stručnjaka. Oni su se tada pridružili krivičnom gonjenju.

Ognjen D. je između 17. juna i 6. jula, u stanu u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev. Zločin je počinio kada je tiktokerka, sa kojom je bio u emotivnoj vezi, došla dok njega. Prvo su se posvađali, zatim je momak zadavio i njeno telo isekao na više delova.

Delove tela je zatim stavio u plastične kutije i polio hemikalijom kako bi pokušao da se reši tela.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike