Počinje suđenje za ubistvo tiktokerke: Ognjen zadavio kablom Nou Milivojev, pa njeno telo raskomadao i bacio u kiselinu?

15.04.2024

10:46

0

Ognjen Dabetić (34) tereti se za teško ubistvo na podmukao način i iz niskih pobuda Noe Milivojev (18)

Počinje suđenje za ubistvo tiktokerke: Ognjen zadavio kablom Nou Milivojev, pa njeno telo raskomadao i bacio u kiselinu?
Ognjen Dabetić i Noa Milivojev i stan u kome se dogodio zločin - Copyright 24sedam/Mira Stojadinović/ Printscreen/Tik Tok

U Višem sudu u Beogradu za četvrtak 18. april zakazano je pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način ubio Nou Milivojev (18).

Posle ovog ročišta koje će biti zatvoreno za javnost, sud će zakazati suđenje kojem će javnost moći da prisustvuje, a okrivljeni da iznese svoju odbranu.

Dabetić se, da podsetimo, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u julu prošle godine branio ćutanjem, dok je policajcu koji je došao u njegov stan u centru Beograda, priznao da je ubio Nou Milivojev.

Policajac koji je prvi ušao u Dabetićev stan nakon njegovog zločina, svedočio je letos u istrazi da je u stanu odmah osetio miris hemikalija.

Prema njegovim rečima, stan je bio mračan i u haosu, a na šporetu je bila crvena fleka nalik na krv. Dabetić mu, kako je rekao, najpre nije dozvolio da “baci pogled u stan” jer, “ima veću količinu droge”, ali se ipak predomislio i pustio ga.

U jednom momentu ga je pitao da li je Noa Milivojev unutra, na šta je Dabetić slegnuo ramenima i potvrdno klimnuo glavom, nakon čega mu je skrenuo pažnju da ne ulazi u kupatilo “zbog sebe”, gde je inače pronađeno raskomadano telo tiktokerke.

Ubrzo je Dabetić, prema svedočenju policajca, priznao da je 15-20 dana ranije nakon svađe, Nou  zadavio kablom i isekao telo nožem, a potom zalio kiselinom.

Dabetić se tereti da je najpre obnovio kontakt i susrete sa Noom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne žrtve, pozvavši je da dođe kod njega u stan, gde je sa njom ušao u svađu i fizički sukob, a potom je stezanjem vrata električnim kablom ubio.

Telo je potom vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo, a zatim delove rasporedio u jednu PVC kutiju sa poklopcem, jedno PVC bure sa poklopcem zatečeno je u prethodno navedenoj kutiji, jednu PVC kantu zatečenu u tuš kabini i jednu PVC kantu sa slavinom zatečenu u tuš kabini.

Delove tela zalio je, kako se navodi u optužnici, hemikalijama bazne reakcije i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen, što je sve pronađeno 6. jula

Okrivljenom je na teret stavljeno teško ubistvo na podmukao način i iz niskih pobuda.

Prema pisanju medija, transrodna osoba Noa Milivojev (18) nestala je 17. juna prošle godine kada je krenula kod Dabetića u čijem stanu je 6. jula pronađeno telo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike