Dva dana kasapio tiktokerku: Stravični detalji ubistva Noe Milivojev

13.03.2024

09:32

0

Autor: 24sedam

Podignuta optužnica za ubistvo transrodne osobe

Dva dana kasapio tiktokerku: Stravični detalji ubistva Noe Milivojev
Copyright Printscreen/TikTok

Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Ognjena D. (33) osumnjičenog da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način ubio Nou Milivojev (18) iz Kovilja. Sud je doneo rešenje o potvrđivanju optužnice na koje postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu.

Ognjen D. je u pritvoru od hapšenja, a po optužnici je 17. i 18. juna 2023. u iznajmljenom stanu u centru Beograda u kom je stanovao, ubio tiktokerku, sa kojim je prethodno bio u emotivnoj vezi. To je učinio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe prema okrivljenom, koje je posledica njegove nemogućnosti da prihvati prekid veze i komunikacije i insistiranja oštećenog na nastavku veze.

Optuženi je dogovorio susret sa tiktokerkom, pa je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletnog oštećenog. Pozvao ga je da dođe kod njega u stan, gde su ušli u svađu i fizički sukob, a potom ga električnim kablom udavio. Nakon toga je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini raskomadao telo. Delove tela rasporedio je u PVC kutiju sa poklopcem u kojoj je bilo bure, ali i u dve plastične kante.

Delove tela je zalio hemikalijama i dodao supstance koje sadrže amfetamin, mirtazapin, klozapin, paracetamol i ibuprofen, što je sve i pronađeno 6. jula kada je u stan upala policija.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljeni se tereti za teško ubistvo na podmukao način i iz drugih niskih pobuda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike