"Zauvek sam te izgubio, živote moj...": Šef "Kobri" slomljen od bola zbog smrti misice! (FOTO)

21.05.2022

15:06

0

Autor: D.A.

Trebalo je na put da krenu zajedno, ali je misica htela da ode ranije

"Zauvek sam te izgubio, živote moj...": Šef "Kobri" slomljen od bola zbog smrti misice! (FOTO)
Misica i Avram - Copyright Foto: Instagram/avram_eso_cobra

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak ujutru na putu Prhovo-Šimanovci, život je izgubila 34-godišnja Mirjana Stojanović. Automobil marke "folksvagen" kojim je upravljala sudario se kamionom, a ishod je bio fatalan. Njen partner Aleksandar Avramov, inače šef agencije za obezbeđenje "Kobra", ne može da se pomiri sa njenom tragičnom sudbinom.

Avramov objavljuje njihove zajedničke fotografije i poručuje da će se videti uskoro. Kako je napisao, ona je juče otišla da spremi njegovu krsnu slavu.

- Bila si moj život! Jutros u putu da mi spremiš krsnu slavu zauvek sam te izgubio... Neka te anđeli čuvaju živote moj! Vidimo se uskoro - poručio je Avramov.

Ona i Aleksandar bu bili par godinu dana, a kako saznajemo trebalo je na put da krenu zajedno, ali je misica htela da ode ranije.

Avramov je poručio da će za nju napisati i najlepšu pesmu.

Mirjana je bila Miss fotogeničnosti i finalistkinja izbora za Miss Srbije, 2007. godine, a tragično je izgubila život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče ujutru, 20. maja, na putu Prhovo - Šimanovci.

Naime, Mirjana je bila finalistkinja prvog zvaničnog održanog izbora Miss Srbije, davne 2007. godine, kada je imala samo 19 godina.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike