Svi pričaju o njihovoj magiji: Lepljive trakice protiv bora su jeftiniji tip botoksa

23.01.2021

16:50 >> 13:47

0

Autor: Z. A.

One su trenutno jedan od najtraženijih beauty proizvoda

Svi pričaju o njihovoj magiji: Lepljive trakice protiv bora su jeftiniji tip botoksa
Copyright Instagram: @frownies

Često se u svetu beauty i kozmetičkih proizvoda pojavi neka inovacija koja preko noći postane hit. Društvene mreže počnu da vrve od fotografija i recenzija tog proizvoda, a sve trendeseterke moraju odmah da ga isprobaju na vlastitoj koži.

Takva je situacija trenutno s Anti-Wrinkle Facial Patches, lepljivim trakama protiv bora brenda Frownies, koje su trenutno jedan od najtraženijih beauty proizvoda.

Naime, na hiljade korisnika Amazona u ovom trenutku apsolutno je složno da postoji samo jedan brend za koji moraju znati svi oni koji žele da ispeglaju bore. Pomenuti brend je na tržište nedavno izbacio svoje lepljive trakice za kožu lica koje su dizajnirane kako bi lokalno delovale na zaglađivanje bora i zatezanje kože.
Jednostavno rečeno – radi se o botoks efektu iz kesice. Mnogi zbog efekata delovanja ove trakice za lice nazivaju i novim, cenovno pristupačnim botoksom.

Bez odlaska kozmatičaru, bez injekcija, oteklina i bolova – ove trakice imaju efekt botoksa bez svih iritantnih stvari koje ga obično prate. Uz to, vrlo su jeftine, jedan paket traka košta oko 20 američkih dolara. U pakovanju dolaze 144 trake, a bira se za one namenjene za područje čela, očiju, usta ili nosa.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike