Šta vi mislite o „goloj“ venčanici od čipke koja je podelila javnost? Nekim ljudima je za spavaću sobu, nikako za oltar (FOTO)

26.05.2022

10:19

1

Kreatori kažu da je inspiracija stigla od odvažnih žena

Šta vi mislite o „goloj“ venčanici od čipke koja je podelila javnost? Nekim ljudima je za spavaću sobu, nikako za oltar (FOTO)
pexels-ngakan-eka-3474504 - Copyright Pexels

Neoične haljine uvek privuku pažnju, a venčanice svakako nisu obične haljine. O njima neke žene sanjaju još kao devojčice. A neki kreatori osmisle ponekad provokativnu haljinu van svih šablona. Takva je i ova čipkana haljina za venčanje.

Venčanica koju u svojoj ponudi ima novozelandski brend „Rui De Seine“ nosi ime „Avril“, a kreatori je opisuju kao haljinu koju su inspirisale odvažne žene.

Haljina napravljena od čipke, a njeni tvorci kažu da laska figuri iz svih uglova. Ali, kako kažu, bezvremenskoj haljini posebno ističu njenu romantičnu siluetu i šlep koji i baš privlači pažnju.

Radi se između ostalog i o takozvanoj goloj haljini. Slične haljine redovni su prizor na crvenim tepisima i drugim svečanim događajima, već dugo se ne smatraju neprimenima ili previše provokativnima, međutim, kada je na jednom Instagram profilu objavljena mlada u spomenutoj venčanici - javnost se podelila.

Na Instagram profilu @weddingsunion objavljene su tri fotografije mlade u haljini „Avril“ uz pitanje ko želi da nosi sličnu haljinu na svoj veliki dan.

Ono što je podelilo ljude u odgovorima jeste izgled haljine na zadnjoj strani koji, kažu, ipak otkriva previše.

„Neke stvari bolje su skrivene“, „Prikladnija je za spavaću sobu nego za javnost“, „Niko ne želi gledati ovo“, „Sve je samo ne sjaja“, neki su od komentara.

Bilo je i oni koji su kritičare upozorili da mladka nije gola ispod čipke i da smire strasti.

Komentari na Instagramu nisu iz takta izbacili ni ljude koji stoje iza brenda. Tako su na pitanje što bi neko trebalo nositi ispod ove haljine odgovorili da imaju opcije u dve boje koje se mogu nositi ispod haljine i da im se svako s bilo kakvim dodatnim pitanjima slobodno obrati.

Da li biste nosili ovu venčanicu?

Ili je i vama ipak previše?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike