Traži se krevet više na Zlatiboru: Skoro svi smeštajni kapaciteti popunjeni - turisti mogu da uživaju u brojnim sadržajima (FOTO)

26.04.2024

14:41

0

Prolećni Safari u okolini Ribničkog jezera je planiran za ponedeljak, 29. april

Traži se krevet više na Zlatiboru: Skoro svi smeštajni kapaciteti popunjeni - turisti mogu da uživaju u brojnim sadržajima (FOTO)
Copyright RINA

Jedna od najposećenijih destinacija u Srbiji za predstojeće praznke svakako će biti planina Zlatibor, a u prilog tome svedoči i to što su skoro svi smeštajni kapaciteti popunjeni i traži se krevet više. Spremna da primi goste, ali i obezbedi im nezaborvne momente svakako je i najduža Gold gondola.

- Putnici su već navikli da ih na gondoli očekuju zabavni sadržaji zbog kojih će veći deo dana provesti u prirodi, naročito porodice sa decom. Spoj zabave, edukacije i aktivnosti u prirodi pokazao se kao idealna kombinacija za celodnevni boravak na trasi gondole, pa će tako biti i ovog puta. Sadržaji će trajati od 12 do 14 časova, a gondola će za putnike raditi sat vremena duže tokom praznika - kažu u JP "Gold gondola".

Prolećni Safari u okolini Ribničkog jezera je planiran za ponedeljak, 29. april, kada će posetioci moći da se upoznaju sa osnovnim karakteristikama flore i faune na Zlatiboru kroz dinamično predavanje stručnjaka iz Parka prirode Zlatibor.

RINA
 

- U utorak, 30. aprila, putnici svih generacija imaju priliku da učestvuju u fitnes treningu na međustanici prema instrukcijama profesionalnog trenera. To će biti prilika da se rekreiraju u prirodi i usvoje nekoliko praktičnih vežbi koje mogu primenjivati i u kućnim uslovima. Istog dana na Torniku će se odvijati kreativna radionica "Četkica i čašica" koja objedinjuje slikanje na platnu i uživanje u ukusnim napicima uz najlepši pogled sa najvišeg vrha Zlatibora, Tornika - dodaju u JP "Gold gondola".

Vaskršnjoj radionici 2. maja najviše će se obradovati mališani jer će tog dana moći da pokažu svu svoju maštovitost i kreativnost u šaranju jaja, a u ostatku programa očekuju ih uzbudljivi lov na Zlatno jaje i trka sa kašikama.

U subotu, 4. maja, putnici zlatiborske gondole ponovo će imati priliku da uživaju u kreativnoj radionici "Četkica i čašica" koja će se održati na Torniku.

Gold gondola će, od 27. aprila do 5. maja, raditi produženo, pa će putnici moći da se voze od 9 do 17 časova, dok je poslednja vožnja sa Tornika u 18 časova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike