Muškarac prevario ženu, a ono što su uradili njegovi roditelji šokiralo je mnoge

12.03.2022

19:50

0

Hteli su da ga nauče lekciju

Muškarac prevario ženu, a ono što su uradili njegovi roditelji šokiralo je mnoge
pexels-rodnae-productions-5847978 - Copyright Pexels

Jedna mama podelila je neobičnu situaciju svoje porodice na Redditu i oduševila veliki broj korisnika. Naime, njen sin (24) prevario je svoju, sada već bivšu suprugu i to samo nekoliko meseci nakon što su dobili dete.

Osim toga, s ljubavnicom je otišao na putovanje i nije mario za suprugu i dete.

Nakon što su sve saznali, roditelji su sina napali, ali i napravili jedan potez kojim su sve šokirali, pozitivno. Izbacili su ga iz testamenta i sve što su do tada nameravali da ostave njemu, ostavili su snahi i detetu.

Napisala je da su bili šokirani njegovim ponašanjem jer ga nisu odgajali u tom smeru, a snaha im je previše draga da bi je samo tako pustili i dozvolili joj da pati.

Naravno, nije sve moglo proći glatko – kada je čuo šta su uradili, sin je započeo veliku raspravu koja ih je sve samo još više udaljila.

Pexels/ Andrea Piacquadio
 

Kako prenosi Bored Panda, mama je napisala i da su ona i suprug doživeli mnogo negativnih komentara iz okoline. Prijatelji i ostala rodbina smatraju da, iako je napravio groznu stvar, mladić je i dalje njihov sin i trebalo bi mu oprostiti.

- Nije bilo jednostavno proći kroz ovako nešto i svesna sam da je to moj sin, ali zaista je grozno postupio i naštetio devojci i svom detetu.

Bonus vdeo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike