Desetogodišnji dečak oduševljava ljude svojim umećem: Pravi neverovatne torte, a ono na šta želi da potroši zaradu će vas rasplakati

11.12.2021

13:50

0

Ljubav prema tortama i kolačima usadio mu je njegov deka

Desetogodišnji dečak oduševljava ljude svojim umećem: Pravi neverovatne torte, a ono na šta želi da potroši zaradu će vas rasplakati
dečak - Copyright Printscreen/Instagram, joaquinn5084

Joakin Nahuel je vredni desetogodišnjak sa ozbiljnim planovima za sopstvenu budućnost. Ovaj nasmejani, preslatki dečak iz Argentine obožava da priprema razne slatkiše i, iako još uvek ne može da bude profesionalni poslastičar kako želi, počeo je pomalo da prodaje neverovatne torte koje peče kod svoje kuće.


Njegova priča postaje još posebnija kada Joakin otkrije na šta planira da potroši zaradu. 

Naime, kada mu je bilo sedam godina igrao se s bratom Fabriciom i zamalo doživeo tragediju. Naime, dečaci su bacili alkohol na roštilj, koji nije goreo, ali je piće dospelo do žara koji se potom zapalio i vatra je zahvatila obojicu.

 

Srećom, preživeli su, ali su zadobili povrede. Joaknove su bile teže, na 25 odsto tela ima ožiljke od opekotina, pa mu je velika želja da ode na rekonstrukciju lica za koju mu je potrebno dve hiljade dolara.

Ljubav prema tortama i kolačima usadio mu je deda koji ga je učio recepturama, trikovima i snalaženju u kuhinji. Do sada je naučio da pravi krofne, kolačiće, mafine, a prilično je usavršio i dekoraciju torti i kolača. Sav svoj rad on deli na svom Instagram profilu gde ga prati preko pola miliona ljudi.

Nažalost, dečak je doživeo i onlajn zlostavljanje - buling, pa se na neko vreme povukao s društvenih mreža, ali nakon dosta razmišljanja odlučio je da nastavi s onim što voli.

- Odlučio sam da ću nastaviti, neću dopustiti da bilo šta ili bilo ko zaustavi moj san, nastaviću da se trudim se da ostvarim svoj cilj - rekao je u objavi na Tviteru.

 


- Nastavite, borite se za ono što želite, ne dopustite da vas bilo ko u tome spreči - poručuje ovaj hrabri, pametni dečačić.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Bored Panda

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike