Odakle ribe u moru?!?

28.10.2020

15:30 >> 11:04

0

Autor: S.Kalaba

Turisti imaju često primedbe koje turističke radnike nasmeju

Odakle ribe u moru?!?
Copyright Pixabay

„Gost je uvek u pravu“ ali vas gost nekada ostavi bez teksta primedbom da prosto ne znate šta biste im odgovorili! Izgleda da je „teško ljudima ugoditi“ i o tome govore recenzije na Trip Advajseru. Ovo je nekoliko „najinteresantnijih“:

-Otišli smo na odmor u Španiju i tamo smo doživeli brojne probleme s taksistima jer su svi bili Španci. Nijedan znak nije bio na engleskom. Ne znam kako se iko tamo snalazi.

Za Špance su imali i savet:

-Lokalni vlasnici dućana vrlo su leni. Sve zatvore popodne, a meni je često bilo potrebno nešto iz prodavnice u vreme „sieste“. Trebalo bi zabraniti taj običaj.

Pixabay

Velika Britanija:

-Rečeno mi je da pogledam zebru na londonskoj Ebi Roudu, ali nisam video nijednu. Možda dolaze noću. Bilo je još ljudi koji su je došli videti, ali nije ih bilo. Preporučujem londonski ZOO.

Nije ih preterano dojmio ni Big Ben:

– Ne shvatam frku oko ovog sata. To je samo sat. Ionako će biti digitalan za 30 godina.

A ni Londonsko oko:

– Ovo nije pravo oko. Ne volim visine, iako moja žena i ćerka vole. Ja sam čitao novine i zamišljao da sam negdje drugde. Ako ne volite visine, nemojte ići. Navodno je pogled prekrasan.

Stonhendž je gubljenje vremena:

– Veliko kamenje na polju. Da, staro je i da, možda je zanimljivo kako su to uspeli napraviti. Ali onda se setiš da su u isto vreme radili i piramide. Pogledajte Stonhendž na Guglu i kupite kartu za Egipat.

Nije ostala pošteđena ni kraljica:

-Nimalo uzbudljivo. Koja je svrha putovanja u Englesku da bih stajao ispred palate? Ne možeš ući. Kraljica je toliko pohlepna da joj treba 77.000 kvadratnih metara i ne želi nam pokazati jednu od najljepših palata sveta. Wow, vidio sam ogradu, odlično!

Pixabay

A zamislite tek iznenađenje u Prirodnjačkom muzeju:

-Sve je puno mrtvih životinja. Moj je sin tražio da izađemo, nismo mogli izdržati. Nimalo prikladno za vegane.

Nekima je Kineski zid bio predugačak:

-OK, neko je izgradio zid. Zašto bih morao biti impresioniran? Nekad su se gradili lepši zidovi i nisu bili toliko visoki. Moja žena htela je da ga poseti pa sam pristao, no kad sam došao tamo, brzo sam se umorio. Ispao sam slabić pred svojom ženom, tako da se neću više vraćati.

Najviše nas je nasmejala ova „primedba“:

-Niko nam nije rekao da na ovoj plaži ima riba u moru. Deca su se uplašila.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike